početak GRADSKAINFO Нови тријумф „Плеј офа“

Нови тријумф „Плеј офа“

od nedelja
669 pregleda

kk plej of užice

КАДЕТСКА КОШАРКАШКА ЛИГА СРБИЈЕ
Ужице. Спортска дворана: „Велики парк“. Гледалаца: око 500. Судије: Јован Ковачевић, Лазар Тадић (оба Ужице). Делегат: Драган Стојановић (Ужице).
„Плеј оф“: Мулина 7, Копривица 4, Обућина 14, Ћубић, Лазаревић, Несторовић 6, Којадиновић 2, Трнавчевић, Томановић 5, Мићић 6, Гавриловић, Микавица 26. Тренер: Душко Мићић.
„Спортс ворд“: Кривачевић, Стојановић 9, Сврака 7, Ђорђевић, Стојановић, Комљеновић 2, Марко Ковачевић 24, Аљоша Ковачевић, Живковић 11, Ивић, Васиљевић 11, Кнежевић. Тренер: Димитрије Живковић.
Играч утакмице: Богдан Микавица (Плеј оф) – Индекс успешности 28.
Кошаркаши „Плеј офа“ почели су изванредно утакмицу. Прву четвртину су добили са 11, а а другу са 10 поена разлике. За полувреме су примили само 20 поена. Публика је размишљала да ће Ужичани младе Новосађане згазити „као ФАП жабу“. Али у другом полувремену, уз подршку и савете тренера Димитрија Живковића, млади Новосађани се буде и праве чудестан преокрет. Од 41-20, у 37-ом минуту долазе до 55-56 и предности од једног поена. Ипак, уз подршку са трибина и тренера Дула Мићића, млади Ужичани долазе до веома битне победе. Поштено написано, не би било незаслужено и да су гости тријумфовали. Судијски пар, на челу са Јованом Ковачевићем, маетстрално је обавио посао.
На крају „Плеј оф – „Спортс ворд“ 70-61 (21-10, 20-10, 5-23, 24-18).

Играч КК „Спортс ворд“ Марко Ковачевић: – Катастрофално смо одиграли прво полувреме. Нисмо успели да одговоримо на њихову агресивну одбрану. У трећој четвртини смо мало стисли у одбрани и успели да им приђемо колико-толико. На крају они су имали више среће и ми нисмо успели да победимо. Против „Партизана“ ћемо покушати да одиграмо што боље можемо и надам се победи.

Тренер екипе „Спортс ворд“ Димитрије Живковић: – Лоше смо отворили утакмицу. Противник је то крајње подло искористио агресивном одбраном и добрим процентом шута. Направио је велику разлику у првом полувремену. У другом полувремену покушали смо да стигнемо заостатак. Чак смо и у једном моменту повели, али то је било недовољно за победу. У наредном колу играмо у Београду против „Партизана“. Пробаћемо да се спремимо што боље можемо.

Играч КК „Плеј оф“ Богдан Микавица: – Задовољан сам, првенствено својом игром, а онда и целе екипе. Прво полувреме играли смо веома добро. Стисли смо одбрану и погодили скоро сваки пут када смо шутнули. Водили смо 21 поен разлике на полувремену. После се десио пад у игри. Мало смо попустили у одбрани. Они су нас пробијали кроз рекет, али све се то на крају добро завршило. Поентирали смо пред крај утакмице и победили заслужено. У наредном колу гостујемо „Визури“, која је апсолутни фаворит. Набољи су у групи „Б“. Нећемо се предати, играћемо најбоље што можемо и надам се победи.

Милан Ђокић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.