početak NAJNOVIJE Од 25 до 30 скакача

Од 25 до 30 скакача

od nedelja
574 pregleda

СКОКОВИ СА СТАРОГ ЖЕЛЕЗНИЧКОГ МОСТА
Традиционална манифестација Скокови са старог железничког моста у Ђетињу биће одржана у недељу, 16. јула, са почетком у 15 часова. Према речима организатора, односно директора ЈУ „Велики парк“ Бранка Богићевића, на овим 26. по реду скоковима, учествоваће од 25 до 30 скакача из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Словеније, Немачке и Данске.
– Скокови ће бити организовани у два дела, летачки, односно висински скокови „ласта“ и „прелом“, и други део, хај дајвинг скокови, односно екстремни скокови са ротацијом и салтом, који су прошле године први пут спроведени на Ђетињи. За скокове се заинтересовани могу пријавити до недеље, пре лекарског прегледа, који почиње у 13 часова, у старој хидроелектрани код железничког моста – рекао је Бранко Богићевић и додао да је вода на Ђетињи по најновијим мерењима друга категорија, а и корито реке испод старог железничког моста је очишћено и припремљено за предстојеће скокове.
Он је још рекао да су до сада одржани скокови у Словенији на којима Ужичани нису успели да забележе значајније резултате, па се нада да ће се показати на домаћој скакаоници, која је висине 16 м.
Патер Благојевић, члан Градског већа, рекао је да је ове године сигурнија скакаоница, као и сам мост, у кога је прошле године за поплочавање и безбедност уложено 4,3 милиона динара.
И Богићевић и Благојевић су позвали Ужичане да дођу и уживају у овој манифестацији.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.