početak AKTUELNO ODLUČNI GRADONAČELNIK

ODLUČNI GRADONAČELNIK

od nedelja
624 pregleda
Tihomir Petković

Tihomir Petković

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Биће кажњени!

Захваљујем се Ужичанима који су у протеклих неколико дана објављивали фотографије на друштвеним мрежама и на тај начин указали на пропусте у раду јавних предузећа као и на пропусте запослених у Градској управи.
Недопустиво је да радник Градске управе паркира службени аутомобил на зелену површину или било које друго место на ком није дозвољено паркирање, недопустиво је и да се изврши обележавање хоризонталне саобраћајне сигнализације у улици Петра Ћеловића, а да се два дана касније иста улица раскопа због реконструкције.
Одговорни за коришћење службеног аутомобила на неодговарајући начин и одговорни за лошу координацију у извођењу радова у улици Петра Ћеловића биће адекватно кажњени.
Подсећам да је једна од првих активности која је предузета по мом ступању на место градоначелника била управо обележавање службених аутомобила Града Ужица, јавних предузећа и установа као и апел грађанима да сваку уочену неправилност везану за њихово коришћење пријаве. Овај пример само доказује да је таква сарадња грађана са руководством Града корисна.
Позивам Ужичане да и даље указују на све проблеме које примећују како бисмо на тај начин заједно допринели да наш град буде уређенији и бољи за живот.

ГРАДОНАЧЕЛНИК
Тихомир Петковић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.