početak GRADSKA Пехар за ОШ „Слободан Секулић“

Пехар за ОШ „Слободан Секулић“

od nedelja
3,K pregleda

biciklistička trka užice 11

БИЦИКЛИЗАМ
После четири године паузе, у Ужицу се, у недељу поподне, 12. јуна, одржала бициклистичка трка за ученике основних школа. У овогодишњој трци учествовали су један предшколац, који је уједно био и најмлађи такмичар, око 15 ученика трећег и четвртог разреда, по десетак ученика петог и шестог разреда и три ученика седмог разреда. Највише је било ученика из Основне школе „Слободан Секулић“, па је наставник из те школе, Владе Аничић, понео пехар.

biciklistička trka užice 6

Најмлађи учесник, предшколац Максим Богићевић, освојио је златну медаљу у својој категорији. Међу трећацима, дечацима, златну медаљу је понео Милош Пртењак, који је и најмлађи члан бисиклистичког клуба „Ера“, друго место је припало Данилу Вучићу и треће место Виктору Стојановићу. Једина девојчица међу ученицима четвртог разреда, Јана Ћировић, која је стала раме уз раме са дечацима, понела је златну медаљу. Пошто је био само један представник четвртих разреда, Душан Радовановић је возио са трећацима и био је најбољи, па је освојио златну медаљу у својој категорији.

biciklistička trka užice 10

Убедљивом победом, Сунчица Богићевић, на опште изненађење и организатора и публике, понела је златну медаљу. Међу дечацима петог разреда најбољи је био Ђорђе Јечменица, друго место Никола Јовановић и треће место је освојио Никша Новаковић. Међу шестим разредима прво место је освојио Михаило Ђурић, друго место је био Михаило Миловановић и трећи је био Вук Ковачевић. Први међу седмацима је био Огњен Богићевић, друго место Раденко Јолић, а треће место је заузео Лука Аћимовић.

biciklistička trka užice 9

Све трке су укупно трајале скоро два сата. Како је падала киша, било је и неколико падова, срећом, само уз лакше огреботине.
Организатор трке је био бициклистички круг „Ера“ и град Ужице. Осталим учесницима уручене су и друге награде од различитих спонзора.

З. Г.

biciklistička trka užice 2 biciklistička trka užice 3 biciklistička trka užice 4 biciklistička trka užice 5 biciklistička trka užice 7 biciklistička trka užice 8 biciklistička trka užice

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.