početak GRADSKA Петaр Вујадиновић секретар Скупштине града

Петaр Вујадиновић секретар Скупштине града

od nedelja
766 pregleda

После избора Петра Вујадиновића за секретара Скупштине града, Градско веће данас је прихватило његову оставку на место начелника градске управе за послове органа града, општу управу и друштвене делатности. На место в.д. начелника ове управе, чланови Градског већа поставили су Гордану Урошевић, дипломираног правника, досадашњег руководиоца Одељења за послове управе и органа града.
Сагласност је дата на одлуку Надзорног одбора јавног предузећа “Велики парк” којом је одобрен попуст за све услуге на Базену удружењу “Покрет за децу 3+” за власнике “Поносне картице”, а које су добиле породице са троје и више деце. За њих сада породична карта за коришћење базена износи 100 динара (пуна цена 400), летња породична карта 150 (пуна цена 600), корићење сауне, уз базен, износи 100 (пуна цена 250), а када је употреба клизалишта у питању, власници “Поносне картице” плаћаће 50 уместо 150 динара.

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

prle 16. априла 2018. - 17:26

Moj umetnički dojam je da je ovo prvi aparatčik našeg grada. Odgovarale su mu sve funkcije i poze koje je morao da zauzme. Ostaje da u narednom mandatu još obavi funkciju aрхијерејскog намесникa ужичкog.

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.