početak SATIRA Петковић обећао да ће Ужице изградити тржни центар по глави становника

Петковић обећао да ће Ужице изградити тржни центар по глави становника

od nedelja
944 pregleda

Отворен тржни центар у Крчагову

– Градоначелник Тихомир Петковић обишао је Крчагово где је, током разговора са грађанима, најавио улагања у овај део града и обећао да ће сваки Ужичанин за коју годину добити свој тржни центар –
– Ужице убрзано напредује на свим пољима, а улагањима у Крчагово ћемо обезбедити равномеран развој читавог града, поручује Петковић. – Поред Лидла, који већ неколико година почиње да ради, овде ће, у просторијама бившег Фасауа, ускоро нићи још један тржни центар. Тим пројектом приближавамо се циљу који смо себи зацртали, а то је да Ужице има бар један тржни центар по глави становника. Остварењем те политичке визије, сваки наш суграђанин ће моћи несметано да обилази рафове, разгледа понуду без гужве и страха да ће га неко претећи и купити робу на акцији пре њега, објашњава градоначелник све предности ове идеје.
Петковић верује да је градња тржних центара најбољи рецепт за развој Ужица, јер они обезбеђују нова радна места и да ће, захваљујући њима, незапосленост постати део ружне прошлости.
– Математика је јасна и конкретна наука. У сваком од новоотворених тржних центара биће запослено по неколико десетина Ужичана што ће незапосленост свести на нулу, а неопходну радну снагу ћемо увозити из других општина. Тржни центри ће својим радницима исплаћивати плате, које ће њихови радници потом трошити у другим тржним центрима, што ће обезбедити проток капитала и преко пореза повољно одразити на прилив средстава у буџет града. Тако прикупљен новац ћемо даље улагати у отварање нових тржних центара, што ће Ужичанима осигурати добру понуду различитих производа и мирну будућност, објаснио је он.

Бојан Савић (Ужичка недеља 991)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.