početak AKTUELNO Broj zaposlenih u lokalnom javnom sektoru u Užicu

Broj zaposlenih u lokalnom javnom sektoru u Užicu

od nedelja
1,1K pregleda

NE PROPUSTITE, EKSKLUZIVNO U UŽIČKOJ NEDELJI

Broj zaposlenih i viškova u užičkom javnom sektoru

Kao što je poznato, poslednje dve decenije Užička nedelja je jedini medij u Užicu, kako pisani, tako i elektronski, koji se bavi stvarima od suštinskog značaja za grad. Za razliku od ostalih, koji se uglavnom bave lakom zabavom i prikupljanjem jeftinih populističkih poena, informišući, što zbog kukavičluka, što zbog nedovoljnog znanja, o trivijalnim stvarima, Užička nedelje je krenula težim, ali časnijim putem. Zato vas u ovom broju informišemo o tačnom broju zaposlenih i viškovima u užičkom javnom sektoru, kao i o merama koje će se preduzeti po Zakonu o broju zaposlenih u javnom sektoru, koji je usvojen pre dva dana.

Da podsetimo, samo pre mesec dana član gradskog veća zadužen za javna preduzeća, Dragoljub Kostić, na opšte čuđenje, izjavio je da u ovom sektoru u Užicu nema viškova, a danas saznajemo da do kraja godine ide 39 ljudi, a, po svoj prilici, u naredne 3 godine još više od 400…. I to je broj u koji ne ulaze funkcioneri i direktori, a i taj broj treba barem prepoloviti…

Pogledajte tabelu. Na pojedinim pozicijama ima prilično velikih promena u odnosu na podatke koje smo objavljivali pre samo godinu dana.

I dok u drugim medijima možete videti po hiljaditi put fotografije trga ili dece koje se brčkaju na gradskoj plaži, Nedelja objavljuje, po prvi put, kompletan spisak. Da napomenemo, podaci i kompletna prepiska Grada sa ministarstvima je dobijena od gradske uprave Grada Užica.

Ne propustite ovo izdanje Užičke nedelje!

broj zaposlenih umanjena

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.