početak AKTUELNO PODRŠKA VLADI SRBIJE

PODRŠKA VLADI SRBIJE

od nedelja
578 pregleda

OPŠTE UDRUŽENJE PREDUZETNIKA UŽICE

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Одрицање нас води у бољу будућност!

Поводом учесталих штрајкова и обустава рада радника којима се умањују зараде по основу Владиних мера за рационализацију потрошње, Опште удружење предузетника Ужице даје саопштење за јавност следеће садржине:

Подржавамо мере Владе Републике Србије за рационализацију јавне потрошње, смањење буџетског дефицита, реформу јавног сектора и стабилизацију свеукупног стања у целини.

За привреднике, директне ствараоце средстава за буџет и кориснике услуга јавних предузећа неприхватљиво је испољавање незадовољства путем штрајкова и обустава рада против уведених мера Владе.

Радници у привреди, где добар део прима гарантоване зараде, а доста их има који ни то не примају, пензионери, где преко 2/3 има примања испод 25.000 динара и један мањи број радника у јавном сектору прихватају и подржавају Владине мере.

Апелујемо на све који се супротстављају Владиним мерама да прекину са штрајковима и обуставама рада, да заједно са онима који прихватају мере допринесемо успешном спровођењу Владиних мера за побољшање постојећег стања.

Правилније схвaтање мера и мало одрицање у садашњости, води нас у бољу будућност.

Опште Удружење

Предузетника Ужице

Достављено:

  • Влади Републике Србије

  • Медијима

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.