početak GRADSKAHRONIKACRNA HRONIKA Повређен радник у пожару

Повређен радник у пожару

od nedelja
856 pregleda

У погону за производњу боја и лакова „БИС“ у насељу Дријетањ на Белој земљи код Ужица, данас 16. августа, око 10.30 часова, који је локализован после два сата.
У време избијања пожара у фабрици је било неколико радника, од којих је тридесетједногодишњи радник повређен.
– Један од радника је задобио опекотине и примљен је у ужичку болницу, где му је указана помоћ. Он није животно угрожен. Требало је да буде пребачен на Клинику пластичне хирургије у Београду, али није било места, те је радник остао код нас. Раднике је задобио површинске опекотине на већем делу коже – кажу у ужичкој болници.

У току пожара догодиле су се две експлозије. Једна је дошла изнутра, а друга је највероватније од аутомобила, који је био паркиран испред погона за производњу. Узрок пожара утврдиће противпожарни и полицијски инспектори, а на лице места је изашао и заменик основног јавног тужиоца. Они ће уједно утврдити и обим штете.
На лицу места могло се видите да су потпуно изгорела два производно-пословна простора, као и већи део куће, која се налазила уз производњу. Испред је изгорео аутомобил, а преко пута и „ауди“ је видно оштећен.
У гашењу пожара је учествовало 15 ватрогасаца са шест противпожарних возила из Ужица и Чајетине, који су успели да спрече да се ватра не прошири на суседне куће.

З.Г.


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.