početak GRADSKAINFO Prezentacija u “Privrednoj komori”

Prezentacija u “Privrednoj komori”

od nedelja
769 pregleda
Irina Zdravković

Irina Zdravković

U sredu, 18. marta, u Regionalnoj privrednoj komori je održana prezentacija “Sprečavanje finansijskih rizika poslovanja i pronalaženje novih poslovnih mogućnosti”. Prezentacija je organizovana od strane odbora za razvoj malih i srednjih preduzeća komore u Užicu, i agencije “Bisnode”.

– Naša kompanija je deo švedske korporacije koja posluje u 18 zemalja Evrope. Ono čime se naša agencija bavi su poslovne informacije koje pomažu malim i srednjim preduzećima da smanje rizik poslovanja kroz analizu kompanija u svom portfoliju. Ono što je još bitno za njih je da su sve te informacije u našim proizvodima objedinjene na jednom mestu i da ne moraju da ide na sajt Narodne banke ili APR-a, već su sve te informacije obuhvaćene na našim portalima. Današnja prezentacija će predstaviti na koji način preduzeća mogu da procene rizike za svoje poslovanje – rekla je Irina Zdravković, direktor za marketing komunikacije kompanije “Bisnode”.

– Mi poslujemo od 2011. i mogu reći da je procenat klijenata koji držimo preko 60% na ovom tržištu. To je relativno nova stvar kod nas, tu postoji još prostora za razvoj poslovnih informacija koje su veoma bitne. Sve zemlje u Evropi shvataju važnost toga, a kod nas je još sve to u razvoju – istakla je gospođa Zdravković, koja je otkrila koje informacije najčešće traže preduzeća.

– Najčešće se proveravaju finansijski podaci, zatim suđenja koja su jako bitna kao informacije, blokade i menice, kao i likvidnost kompanija – istakla je Irina Zdravković.

Svim prisutnim predstavnicima preduzeća omogućeno je da dobiju probnu lozinku sa kojima će moći da besplatno pristupe portalu u trajanju od 24 sata.

N. Kutlešić

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.