početak GRADSKAINFO Pripremite se za HillsUp

Pripremite se za HillsUp

od nedelja
554 pregleda

Najbolja žurka u ovom delu Srbije, zlatiborski HillsUp festival biće održan od 13. do 15. jula. Organizatori nastavljaju da unapređuju festival, pa nas i ove godine očekuju bogat program, velika imena rok, hip hop i elektro scene, što garantuje vrhunski provod pod zvezdanim zlatiborskim nebom.
Kao i svake godine, HillsUp daje prostor mladim, neafirmisanim bendovima koji će otvarati svako veče festivala i tako dobiti priliku da se predstave publici.
Izvođači koji će nastupati na glavnoj bini festivala su brižljivo izabrani i ukomponovani tako da će svako veče činiti celinu za sebe. Na njoj će nastupiti jedan od najboljih bendova nove generacije Straight Mickey and Boys, duhoviti i bučni Mortal Kombat, zagrebačke zvezde Elemental,  Irie FM,  Kanda Kodža i Nebojša., Ortodoks Kelts,  pank ikone Dža ili Bu i Atheist Rap. Pored njih publika će imati priliku da vidi i pionire alternativnog zvuka Obojeni program, i rok legende Goran Bare i Majke, Let 3 i sigurno jedan od naznačajnijih bendova na ovim prostorima, Atomsko sklonište.
Kraj svake festivalske večeri za rezervisan za hip-hop ritmovime, pa ćemo imati priliku da uživo slušamo i đuskamo uz Prti Be Ge, Sajsi Mc i Who See.
Bina u šumi (Shuma stage) koja je u program festivala uvrštena prošle godine pokazala se kao pun pogodak, a  na njoj će ovaj put nastupiti sam krem aktuelne elektro scene. Tako će ritam noći davati Lena Glish, Dumanya, Marko Milosavljević, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, Zap Me Strobe i najveća imena srpske di džej scene Dejan Milićević, Marko Nastić i Lea Dobričić.
Pored muzičkog programa, “HillsUp” posetiocima, tradicionalno, nudi različite dopunske sadržaje. Ove godine će biti organizovani turnir u basketu 3 na 3 i trka u planiskom orijentiringu.
Karte za festival su već u pretprodaji, a oni koji požure sa kupovinom mogu iskoristiti različite pogodnosti koje je obezbedio organizator.
Građani Opštine Čajetina i ovaj put mogu kupiti karte po povlašćenim cenama.

SVI NA ZLATIBOR


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.