početak GRADSKA Поново феноменална Тамара

Поново феноменална Тамара

od nedelja
680 pregleda

АTЛЕТСКИ КЛУБ “УЖИЦЕ”
У суботу и недељу, 01.-02.07.2017. године, у Румунији је одржано првенство Балкана за старије јуниоре/ке. На овом такмичењу боје Србије је бранила атлетичарка АК “Ужице“ Тамара Мићевић. Србија је на овом такмичењу освојила 6 медаља, 1 златну, 2 сребрне, 3 бронзане.
Тамара Мићевић, иначе и даље млађа јуниорка, наступила је у трци на 3000м и након велике борбе је у последњих метрима изгубила златну медаљу, па се морала задовољити другим местом са резултатом 9.41,40, док је време победнице из Турске било 9.41,11, па разлика од 29 стотих делова секунде показује колико је борба била неизвесна до самог краја. Треће место је припало такмичарки из Бугарске.
Тренер Жељко Челиковић: Задовољан сам наступом Тамаре Мићевић, која је поново истрчала добру трку, и наставила са низом одличних резултата. Иако је трка била спора и финиш је одлучивао о расподели медаља, успела је да се избори са бржим противницама, и тако освоји друго место, мало је недостајало до победе. У наредном периоду очекује нас првенство Европе за јуниорке, где ће Тамара наступити у тркама на 3000м и 5000м, које се одржава 20-22.07.2017.године и надамо се добрим резултатима.


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.