početak GRADSKAINFO Прогутао хероин, па га спровели на испирање

Прогутао хероин, па га спровели на испирање

od nedelja
561 pregleda

droga, heroin u užicu
Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу пронашли су и одузели око 60 грама хероина.
Полиција је на државном путу Овчар Бања-Пожега, у месту Јелен До, зауставила путничко возило марке „цитроен“, ивањичких регистарских ознака, којим је управљао Б. Ћ. (36) из Ивањице и приликом прегледа, код сувозача С.Ш. (24) пронашла једну кесицу испуњену прашкастом материјом браон боје за коју се сумња да је хероин.
Током заустављања, возач Б.Ћ. је прогутао извесну количину хероина, па је, по наређењу Вишег јавног тужиоца, спроведен у болницу на испирање желуца, а потом саслушан у својству осумњиченог за кривична дела неовлашћено држање опојних дрога и ометање овлашћеног службеног лица у обављању послова безбедности или одржавању јавног реда и мира, након чега му је одређена мера задржавања до 48 сати. Код њега је пронађена по једна таблета лека „ривотрил“ и „бенседин“, као и две непознате таблете.
Осумњичени С.Ш. је саслушан због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, а по одобрењу тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Ужицу, одређена му је мера задржавања до 48 сати и спроведен је у Окружни затвор у Ужицу.
Полиција наставља рад на расветљавању свих чињеница у вези овог догађаја.
О догађаjу је обавештен тужилац Вишег јавног тужилаштва у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.