početak KULTURA Прорадио инат – Џа или бу у суботу у Ужицу

Прорадио инат – Џа или бу у суботу у Ужицу

od nedelja
645 pregleda

КОНЦЕРТ ЋЕ ИПАК БИТИ
Концерт групе „Џа или бу“ ипак ће бити одржан у Ужицу, али не у Градском културном центру, већ у „Клубу КА-3“, бивша Контра, у приземљу „Туриста“. Концерт ће почети у 22 часа, а улазница ће коштати 200 динара, дупло мање него што је била предвиђена за концерт у Градском културном центру, у коме је овај концерт отказан.
Један од организатора концерта, који је овог пута желео да остане анониман (име и презиме познато редакцији), рекао је за Ужичку недељу да је ово вид бунта групе људи, који су скупили паре и одлучили да доведу „Џа или бу“.
– Нас тридесетак се сакупило и дало новац да доведемо „Џа или бу“. И ови људи из групе су нам изашли у сусрет, па знатно снизили цену. Прво смо мислили да организујемо концерт на Белој земљи, на отвореном, али, пошто је хладно време, договорили смо се са власником „Клуба КА – 3“ за организацију. Ми смо очекивали овај концерт у Градском културном центру и према најави чекали да купимо карте, али ето, они су отказали тај концерт. Ми нисмо политичари, ми само желимо да политика не буде разлог да се не слуша нека музика или група као што се сада десило са „Џа или бу“ или Владом Георгијевим – рекао је наш саговорник.
Дејан Милојевић, менаџер групе „Џа или бу“ рекао је за наш сајт да ће се радо одазвати концерту и да ће сигурно доћи.
– Нас је контактирао човек преко наше ФБ странице и питао да ли бисмо дошли на концерт у Ужице, на датум када је био планиран у Градском културном центру, 11. марта. Наравно, одмах смо пристали, више из неког ината, нарочито после саопштења те установе да концерт није био ни заказан. Према томе, ето нас у суботу у Ужицу – рекао је Дејан.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

dr ginelokogije 9. марта 2017. - 19:53

Bravo majstori! Živeo drug Staljin i svetska revolucija! Smrt fašizmu, sloboda narodu!

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.