početak GRADSKAINFO Разбојништво над таксистом у Пожеги

Разбојништво над таксистом у Пожеги

od nedelja
524 pregleda

policija-srbije

Брзом и ефикасном акцијом, припадници Министарства унутрашњих послова идентификовали су три особе осумњичене за разбојништво над таксистом.
По налогу тужиоца, одређена је мера задржавања до 48 сати М. С. (26), М. С. (33) и С. У. (34), сви из Ужица, због постојања основа сумње да су починили ово кривично дело.
Они се терете да су у селу у општини Пожега током вожње више пута ударили таксисту и, уз претњу ножем, одузели два мобилна телефона, око 4.000 динара пазара и такси возило, којим су се упутили у правцу Пожеге.
Полиција је пронашла предмете кривичног дела и вратила их власнику.
О догађају су обавештени тужиоци Основног јавног тужилаштва у Пожеги и Вишег јавног тужилаштва у Ужицу.

Украо ауто
Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу расветлили су крађу „аудија“ ужичких регистарских ознака, испред Железничке станице у Ужицу.
Полиција је ноћас у Ужицу зауставила украдено возило, којим је управљао тридесетшестогодишњи мушкарац из Чајетине.
Возило је враћено власнику. Због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћено коришћење туђег возила, против осумњиченог биће поднета кривична пријава Основном јавном тужилаштву у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

bez foliranja 22. јануар 2016. - 15:13

Da imam vlast samo godinu dana ne bi bilo nijenog lopova, a zatvori bi bili skoro prazni… bio bi sav krompir povađen, sva repa počupana, sve voće obrano, svi kanali pored puteva pročišćeni, svo smeće pokupljeno, sijala bi Srbija čistoćom i mirnim životom! A za rejting, briga me… samo odrešene ruke i sve me pitajte za godinu dana!!!

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.