početak GRADSKA „Решења, не обећања!“

„Решења, не обећања!“

od nedelja
808 pregleda

SNP - Stand Snezana Petrovic

СРПСКА НАРОДНА ПАРТИЈА
На платоу испред Београдске робне куће чланови Српске народне партије су поставили штанд на коме су промовисали своју партију и одржали акцију „Решења, не обећања!“ Снежана Петровић, потпредседница Градског одбора СНП-а у Ужицу, каже да је доста празних обећања која нису испуњена, а да први пут промовишу решења која ће понудити народу кроз неколико опција.
– Економија, као основ Српске народне партије, подразумева отварање нових радних места, побољшање животног стандарда становништва и социјално одговорну политику, за шта ћемо се залагати и борити убудуће. Кроз отварање локалних канцеларија за сарадњу са Руском федерацијом сматрамо да ће се окупити пољопривредни произвођачи и произвођачи свих других производа, и покушати да на великом руском тржишту остваре продају својих производа, а тиме задовоље потребе свог живљења – рекла је Снежана Петровић.
Један од основа рада СНП-а је враћање чување угледа нашег сељака, као часног и поштеног домаћина на селу.
– Ми ћемо нашем сељаку помоћи да се организује и да своје производе првенствено, као што већ рекох, пласира на велико руско тржиште и да самим тим, достојно свог постојања и порекла, живи и ради на свом домаћинству, да задржимо младе људе и да се врате на села, на своја огњишта. То ћемо урадити кроз субвенције за које ћемо се борити – рекла је потпредседница ГО СНП-а.
Она је нагласила да ће СНП водити друштвено одговорну и социјалну политику, коју ће спровести кроз поштовање старих и пензионера и кроз подстицање рађања са разним субвенцијама. Она каже да „држава мора да сачува пензиони фонд такав какав јесте, да се сачува углед старих и да се обезбеди да и они најсиромашнији живе у Србији животом достојног човека“. Затим, СНП нуди конкретна решења у одржавању и подстицању предузетништва.
– Нудимо конкретна решења у одржавању и подстицању предузетништва, подстицању породичних предузећа и породичног бизниса, кроз разноразне мере које држава кроз субвенције мора дати малом предузетнику да покрене производњу, да одржи домаћинство и самим тим повећа и отвори неко ново радно место – рекла је Снежана Петровић.
Као веома битну тачку, од које ова партија неће одсутати је забрана продаје земља странцима.
– Залагаћемо се да не дозволи оно што Европска унија тражи, да од 2017. године странци могу куповати нашу земљу. То не никако не сме дозволити! Ми ћемо се трудити да наша земља остане у нашем власништву, да очувамо нашу традицију, нашу веру и културу – рекла је она.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.