početak GRADSKAINFO Са нестрпљењем очекују изборе

Са нестрпљењем очекују изборе

od nedelja
544 pregleda

srpska radikalna stranka užice slava 2

РАДИКАЛИ ПРОСЛАВИЛИ СВОЈУ СЛАВУ
Градски одбор Српске радикалне странке прославило је своју славу Света три јерарха. Свештеници српске ужИчке цркве су освештали колач и жито, а домаћин славе, председник ГО СРС-а, Зоран Милић поздравио је и пожелео пуно здравља, среће и напретка ужичком свештенству, члановима странке, као и гостима из Покрета Двери и представнику градске власти Бранку Гавриловићу. Након тога уследила је химна радикала „Спремте се, спремте четници“, коју су певали сви присутни чланови странке.
– Нестрпљиво очекујемо следеће изборе. Сви добро знате да је 2008. године био пуч у Српској радикалној стрнаци, где су стране обавештајне службе и уз помоћ домаћих издајника из наших редова покушали да сруше нашу странку. Међутим, тријумфалним повратком др Војислава Шешеља из Хашког трибула, ми смо стали на здраве ноге. Сваким даном имамо све више људи који нам приступају, и то углавном младих и образованих. Очекујем одличне резултате и овде у Ужицу и у Србији, очекујем да се вратимо где нам је место, где смо дуго времена били у Скупштину града Ужица и у Скупштину Србије – рекао је Милић и рекао да Градски одбор има тренутно око 3.000 чланова са тендецијом пораста.
На питање да ли ће бити коалиције, рекао је да пре избора сигурно неће, а после избора коалиција је могућа са свим странкама које су окренуте Русији и евроазијским интеграцијама.

З. Г.

srpska radikalna stranka užice slava

srpska radikalna stranka užice slava 3

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.