početak EKONOMIJA SAJAM PREDUZETNIŠTVA U PETAK U UŽICU

SAJAM PREDUZETNIŠTVA U PETAK U UŽICU

od nedelja
556 pregleda

sajam preduzetnistva sansa za novi pocetak

Srpska asocijacija menadžera, DNA Communications i USAID organizuju

sajmove preduzetništva širom Srbije

Sedmi sajam preduzetništva, koji se organizuje u okviru projekta „Šansa za novi početak“ biće održan u petak, 20. maja, od 12 do 16 časova u holu Narodnog pozorišta u Užicu (Trg partizana 12).

Na sajmu će biti predstavljeno oko 200 preduzetničkih ideja za pokretanje biznisa, a svoje programe podrške preduzetništvu, finansijske i edukativne, izložiće deset lokalnih partnera. Pored toga, posetioci će imati priliku da besplatno dobiju korisne štampane materijale, razmene iskustva ili posete predavanja o izazovima preduzetništva, o tome kako smanjiti rizik ili dobiti pristup fondovima.

Sajam se organizuje uz podršku Regionalne privredne komore Užice i gradske uprave Užica, kao i lokalnih partnera koje se bave podsticanjem preduzetništva.

Cilj projekta „Šansa za novi početak“ je da podigne razvoj preduzetničke svesti kod mladih, ali i da pokrene i podrži sve radnike preduzeća u restrukturiranju, koji žele da pokrenu sopstveni biznis, sami, sa članovima svojih porodica, ili udruženi i da im projekat u tome pomogne idejama, informacijama, predlozima, preporukama i podrškom. Do sada je održano šest sajmova preduzetništva, i to u Nišu, Kruševcu, Subotici, Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, na kojima je zabeleženo veliko interesovanje građana, a nakon Užica, sajam će biti održan i u Beogradu.

Projekat je dobio podršku Ministarstva privrede, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Privredne komore Srbije kao i regionalnih privrednih komora, Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i brojnih drugih lokalnih partnera koji se bave razvojem preduzetništva.

Ulaz na sajam je besplatan. Više informacija o projektu nalazi se na sajtu www.novipocetak.rs, kao i na Facebook stranici www.facebook.com/sansazanovipocetak.

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.