početak GRADSKAINFO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST:

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST:

od nedelja
626 pregleda

LDP Užice povodom obeležavanja dana Grada

djordje milićević ldp

Skromno obeležavanje dana Grada je u skladu sa još skromnijim rezultatima rada aktuelne vlasti, smatra Liberalno demokratska partija Užica.

„Iako je nedavno došlo do personalnih promena u rukovodstvu grada, vladajuća koalicija tim političkim “šminkanjem” nije uspela da prikrije svoju nesposobnost da promeni sam system vladavine koji je Grad I građane Užica doveo do ruba izdržljivosti. Prošlo je skoro godinu dana od eskalacije problema sa vodosnabdevanjem Grada, a još nije urađen ni projekat sanacije fabrike vode, a kamoli projekat sanacije jezeraVrutci. To ipak nije sprečilo novoizabranog Gradonačelnika g. Petkovića da ostavi nasnazi vanrednu situaciju I tako suspenduje zakon o javnim nabavkama. O rešavanju problema sa aero zagađenjem koji nas muči svake zime, niko I ne razmišlja. Nedostatak ideja o suštinskom razvoju Užica gradska vlast pokusava da sakrije poklalanjanjem tri lokacije za izgradnje crkvi, od čega je ona na Međaju na jednoj od najatraktivnijih lokacija koje Grad poseduje“, rekao je ĐorđeMilićević, v.d. menadžera gradskog odbora LDP Užice, povodom obeležavanja dana Grada.

LDP Užice zahteva da se vanredna situacija hitno ukine I energično krene u rešavanje postojećih problema koji muče sve naše sugrađane, kao I formiranje jasne vizije o napretku Grada. Samo tako sledeći dan Grada možemo dočekati u boljem ambijentu.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.