početak GRADSKA Сав саобраћај иде кроз град

Сав саобраћај иде кроз град

od nedelja
583 pregleda

ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ЛОЖИОНИЧКОМ МОСТУ
Од 10. априла 2017. година па наредних 75 дана возачи и путници требало би да се наоружају стрпљењем ако путују ка Пожеги или ка Златибору. Радови, који су почели на Ложионичком мосту, већ праве колапс у граду, јер је сав саобраћај, који је до сада ишао преко магистрале, усмерен поред јавне гараже и ватрогасног дома. Саобраћај у смеру Пожега ка Златибору преусмерен је на улаз поред пумпе на раскрсницу са семафорима, односно улица Омладинске и Николе Пашића, и даље лево поред јавне гараже и аутобуске станице. У супротном смеру, од Златибора ка Пожеги скреће се непосредно пре моста лево поред аутобуске станице и даље десно поред ватрогасног дома излаз ка Пожеги.
На раскрсници код јавне гараже саобраћајци регулишу саобраћај. Међутим, посебна гужва је између 14 и 17 часова, када се завршава радно време. Возачи коментаришу и питају се како ће тек бити за викенд.

КИЛОМЕТАРСКА КОЛОНА СА БЕЛЕ ЗЕМЉЕ

– Најгоре од свега је што не постоји ниједан други алтернативни пут. Сада нам ништа друго не преостаје него да ћутимо и чекамо док се не заврши мост. И док нису почели радови између 14 и 15 часова овде, на овој раскрсници код јавне гараже, била је гужва и требало је десет минута да би се дошло до трга или изашло, доле, на магистралу. Сада не смем ни да помислим како ће бити. Иду васкршњи празници, иду првомајски празници, људи желе на Златибор… Биће хаоса – каже један возач.
Један таксиста каже да њему није проблем, али је проблем странкама које вози, јер ће их пут сада скоро дупло више коштати због гужве. Ни путници градског превоза нису баш срећни, јер, како рече једна жена, пут јој се продужио за још десет минута и то не у јеку саобраћајног шпица.


И као што саопштише градски оци:
– Молимо учеснике у саобраћају да поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију, учествују у саобраћају уз повећан опрез, буду стрпљиви и по могућству користе алтернативне правце и избегавају саобраћајне шпицеве.

З. Г.

     

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.