početak GRADSKAINFO Сензационална акција ужичке полиције!

Сензационална акција ужичке полиције!

od nedelja
527 pregleda

лабораторија марихуане

Припадници Министарства унутрашњих послова из Ужица пронашли су јуче у околини Косјерића лабораторију са засадом биљке налик на канабис са 212 стабљика, укупне тежине око 43 килограма, 776 семенки ове биљке, 20 метака различитог калибра и око 60.000 динара и 905 евра и ухапсили једну особу.
Полиција је, на основу наредбе судије за претходни поступак Вишег суда у Ужицу, претресла стан и друге просторије Н. П.(61) и у помоћном објекту у две посебно опремљене и термоизоловане просторије за узгој, пронашла саднице биљака, висине од 30 до 60 центиметара, засађене у веће пластичне саксије.

Picture 2 093

У лабораторији за производњу пронађене су и привремено одузете 44 лампе за загревање са пригушницама и упаљачима, пет вентилатора, зидна табла са осигурачима и склопком, временским тајмером, хидрофон за воду, термостат са термометром за температуру, вентилационе цеви, канта са фолијалном прихраном и ручна прскалица, калорифер и саксије.
Припадници полиције саслушали су Н. П. због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
О догађају је обавештен заменик вишег јавног тужиоца, по чијем одобрењу је донето решење о задржавању осумњиченог до 48 сати.

Picture 2 133

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.