početak GRADSKA Senzacionalne uštede u Bioktošu!

Senzacionalne uštede u Bioktošu!

od Toni Stanković
541 pregleda

Vidi se da je novo mudro SNS rukovodstvo zagospodarilo Bioktošem. Odmah su, u duhu njihovog Vođe Vučića, krenuli su sa reformama! Štednja – ukinuti sve nepotrebno!
I prvo, pa muško – pozvali su danas oglasno odeljenje Užičke nedelje i otkazali pretplatu od čitava 3 (tri) primerka, koju su do sada plaćali NEVEROVATNIH 420 dinara MESEČNO i to kompenzacijom za bezobrazno velike račune koje fakturišu! Bravo! Tako se gazduje državnim novcem!
3 po 3 eura mesečno, pa to je čitavih 36 eura godišnje! Bravo za SNS! Naravno, sve ovo nema nikakve veze sa mojim juče objavljenim komentarom u kome, između ostalog, stoji:

“Мене лично више је изненадила оставка директорке Биоктоша. Оно јесте да дотичну госпођу практично и не познајем, нису ме питали ни када су је постављали, па не морају ни кад иде са функције, али ми је било чудно да у данашње време неко добровољно напушта директорску фотељу. Питао сам пар људи о чему се ради, па ми је речено да су јој другови објаснили да јој ваља поднети оставку, и да је за њено место био већ виђен неко из околине, али, како ову власт бије глас да су нововарошка пета колона, избор је у последњи час пао на друга брата из славних ДСС дана. Наравно, нама аутсајдерима ван државне службе, потпуно је свеједно ко јаше на челу колоне, поготову предузећем какво је Биоктош, где паре запосленима саме капљу од ренте и то од објеката који су направљени нашим новцем, али, не могу да ту тему прескочим, поготову ових дана, када локалне ресторане закупљују партијски распоређени у та иста јавна предузећа и иритирају пореске обвезнике качењем фотки по друштвеним мрежама, свечано обучени, раздраганих лица за препуном совром… Тако то иде у Србији, кафане у које иду они који плаћају порез, упркос Новој години, зврје празне, а у онима, које посећују другови из јавног сектора, не може већ данима увече да се нађе слободно место…”

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo zlatni period Bioktoša. A zar može biti drugačije, gde se Naprednjaci dohvate posla?!

Srećom, pa mi ulazak na pijac ne mogu zabraniti… Za sada?!

Toni Stanković

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.