početak GRADSKAINFO СНС насиљем покушао да спречи акцију ДЈБ на Врачару

СНС насиљем покушао да спречи акцију ДЈБ на Врачару

od nedelja
492 pregleda

Dosta_je_bilo-Sasa_Radulovic_01

Агресивни и примитивни активисти СНС на све начине су покушали да спрече акцију прикупљања потписа за расписивање ванредних избора на Врачару. Премијеровим “диливери јунитима” био је задатак да урлицима онемогуће разговор активиста Доста је било и Саше Радуловића са грађанима Врачара. Није им успело, али су направили врло непријатну атмосферу која је требало да уплаши грађане Врачара да разговарају са опозиционим активистима. Атмосфера је потсећала на батинашке деведесете.
Десетак крупних младића покушавали су да гурањем, погрдним повицима и увредама изазову инцидент. Пратили су наше активисте, посебно Сашу Радуловића, по пијаци и примитивним понашањем спречавали нормалан разговор са грађанима. Покушали смо да разговарамо са њима аргументима, али они су на сваки покушај разговора бежали и скривали се међу пијачним тезгама.
Прекрајање изборне воље грађана Врачара, насиље, урликање, примитивно и насилничко понашање којим плаћене присталице покушавају да уплаше и обесхрабре деловање опозиције не може да прође на Врачару. Ово потврђују страх премијера од избора. СНС само у атмосфери страха, примитивног понашања, лажи и увреда може да влада. Најоштрије осуђујемо овакво понашање СНС-а. Покрет Доста је било наставиће да разговара пристојно и да прикупља гласове за расписивање ванредних избора. Примитивизам не може још дуго бити владајућа опција на Врачару.

Врачарски одбор покрета Доста је било

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.