početak GRADSKA Стефановић отворио нове полицијске просторије у Ужицу

Стефановић отворио нове полицијске просторије у Ужицу

od nedelja
586 pregleda

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић отворио је данас нове просторије у Полицијској управи Ужице и најавио да ће током следеће године почети и изградња полицијске станице на Златибору.

„Министарство унутрашњих послова инвестирало је у изградњу новог спрата у згради Полицијске управе Ужице, чиме је показало да једнако брине о свим деловима наше земље. Инвестиције у ову управу биће настављене и набавком теренских патролних возила која ће омогућити полицијским службеницима да лакше дођу до сваког краја и појачају патролну активност“ рекао је Стефановић.
Он је током посете ПУ Ужице разговарао са полицијским службеницима о и набавци опреме, која би учинила рад полицајаца, на територији свих општина које покрива ова управа, још ефикаснијим.
„Мислим да је веома важно да увек будемо у контакту са људима. Данас смо у разговору са колегама чули шта је то што их у свакодневним активностима оптерећује и шта би Министарство могло да уради како би још побољшало услове њиховог рада“, рекао је Стефановић

Према његовим речима, улагањем у нове просторије, технику и опрему омогућен је бржи и ефикаснији рад и запослених који пружају услуге грађанима.
Како је министар навео приликом данашњег обиласка запослених на управним пословима имао је прилику да чује од грађана да су задовољни њиховим радом и да имају поверење у рад Министарства унутрашњих послова.
Стефановић се захвалио начелнику Саши Мисаиловићу и запосленима у Полицијској управи Ужице на посвећеном раду током прошле године који је довео до смањења стопе криминала.
„Очекујем од њих и у 2019. години максимално залагање и још већи труд, којим ћемо оправдати високо поверење грађана. Наставићемо да додатно инвестирамо у полицију, која је гарант сигурности и стабилности наше земље“, закључио је Стефановић.


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.