početak KULTURA Тихи обећао да ће у случају пораза СНС прећи у партију која освоји власт у Ужицу

Тихи обећао да ће у случају пораза СНС прећи у партију која освоји власт у Ужицу

od nedelja
554 pregleda

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ
Zlatiborski-brzi-voz(2)– Тихомир Петковић, актуелни градоначелник Ужица, најавио је да ће у случају пораза напредњака на локалним изборима, поднети неопозиву оставку и прећи у ону партију којој грађани укажу највеће поверење. Он сматра да је то зрео и одговоран политички чин, којим ће јасно показати своју доследност и спремност да преузме одговорност за изборни резултат.
-Увек сам поштовао вољу грађана и то ћу урадити и сада, наглашава Петковић. – Док су Ужичани већински гласали за ДСС, био сам у тој партији. Када се њихова воља променила, нисам јој се супроставио, већ сам прешао у Српску напредну странку.  На овим  изборима грађани ће имати прилику да јасно и недвосмислено покажу у којој партији  виде мој будући политички ангажман. Одмах да кажем да сам оптимиста када су избори у питању и да сам уверен у победу коалиције на чијем челу се налазим.  Ипак, “глас народа је глас бога” и уколико народ своје поверење повери некој другој политичкој опцији, ја ћу се повући са места председника СНС-а и, следећи ту идеју, приступити новој владајућој странци, поручио је он.
Петковићев пример ће следити и сви запослени у јавним предузећима и градским установама који су примљени за време његовог мандата. За разлику од њих,  челни људи локалног СПС-а сматрају да нема разлога да мењају страначке дресове јер је та партија, без обзира на резултате избора, у Ужицу увек на власти.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.