početak NAJNOVIJE У опсежној акцији ухваћене особе са потернице!

У опсежној акцији ухваћене особе са потернице!

od nedelja
528 pregleda

policija-srbije

У више акција, које су спровели припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу пронађене су три особе за којима је била расписана потерница, цигарете без акцизне маркице, марихуана и преконтролисано је више од 1.000 возача, као и више угоститељских објеката и трговинских радњи.
Једна од особа са потернице, по наредби суда, спроведена је у Казнено-поправни завод у Ћуприји, друга у Окружни затвор у Панчеву, док је трећој по наредби Основног суда у Ивањици одређен притвор.
Поднете су кривичне пријаве против три особе старости 54, 44 и 23 године из Ужица, због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело недозвољен промет акцизних производа, а током ове акције заплењено је 400 паклица цигарета разних марки без акцизне маркице и резани дуван непознатог порекла и квалитета.
Биљна материја зелене боје за коју се сумња да је марихуана, пронађена је приликом прегледа педесетједногодишњег мушкарца из Ужица. Он је саслушан због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.
Припадници саобраћајне полиције преконтролисали су укупно 1.032 возила и возача, откривено је 268 саобраћајних прекршаја, док је 25 возача искључено из саобраћаја због управљања возилом под дејством алкохола. За 10 возача одређена је мера задржавања, због управљања возилом у стању тешке алкохолисаности.
Поднете су и три прекршајне пријаве због нарушавања јавног реда.
Све акције су организоване у сарадњи са инспекцијским органима у Ужицу. Због неправилности у раду, инспекцијска служба предложила је затварање једног угоститељског објекта у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.