početak GRADSKAINFO Утакмица за уживање

Утакмица за уживање

od nedelja
579 pregleda

playoff užice

Плеј оф – Војводина 61-52 (13-14, 15-13, 15-12, 18-13)

Ужице. Спортска дворана: „Велики парк“. Гледалаца: око200. Судије Јован ковачевић (Ужице), Лазар Тадић (Ужице). Делегат: Душан Манојловић (Ужице)
КК „Плеј оф“: Мулина 2, Копривица, Милојевиц, Несторовић, Обућина 12, Ћубић, Лазаревић 2, Бјелаковић 2, Јавић, Којадиновић 8, Трнавчевић, Томановић 5, Мићић 8, Гавериловић, Микавица 22. Тренер: Душко Мићић
КК „Војводина“: Кртинић 15, Ђаковић, Зец 4, Покушевски, Радаковић 14, Матовић 11, Кривокапић 2, Брунчевић, Петровић 1, Кузмановић, Шућур 3, Шкрбић. Тренер: Горан Вранеш.
Играч утакмице Богдан Микавица (КК „Плеј оф“) – Индекс успешности 23.
У чврстој, занимљивој и до краја неизвесној утакмици до победе су заслужено стигли домаћи кошаркаши. Колико су одбране обе екипе биле добре публика се питала да ли ће обе екипе заједно постићи 100 поена. Мало више спортске среће и знања показали су домаћи кошаркаши вођењем и бодрењем са клупе шефа стручног штаба Душка Мићића, као и главног менаџера клуба Сретена Ђурића који их је такође бодрио и највијао за њих. Још једна чињеница помогла је екипи „Плеј офа“, а то је да су Којадиновић, Томановић и Микавића Новосађанима „залепили“ девет „банана“. Други сегмент ове игре где су домаћи били изузетно бољи од ривала су слободна бацања. Ужичани су погодили 15 od 18 или 83.3%, а Новосађани 18 od 26 или 69.2%.
Алекса Којадиновић, играч КК „Плеј оф“: У првом полувремену смо кренули мало „стегнуто“. Имали смо пар грешака које су нас одвеле до минус осам (4-12). То смо касније стигли. Повели смо до полувремена и онда смо у другом делу само одржавали предност. Добро смо играли, погодили неке пенале. Доста смо лопти у скоку ухватили. Одиграли смо одличну утакмицу. Наравно, задовољан сам и својом игром. У наредном колу играмо у Краљеву против „Полета“. Мислим да можемо да победимо. Ићи ћемо на победу па шта учинимо.
Тренер КК „Плеј оф“ Душко Мићић: Утакмица је била јако тешка. Мали број поена у првом полувремену са јаким одбранама обе екипе. У другом полувремену је већ мало било отвореније. Направили смо предност у трећој четвртини. Пустили смо противника да се врати. Имали смо одређени пад, али смо у четвртој четвртини наставили да играмо како треба, отишли на велику разлику и на крају то одржали и заслужено славили. У наредном колу играмо против екипе „Полета“ из Ратине у гостима. Превасходно очекујем да наша игра буде још боља. Временом ми играмо све боље и боље. Имали смо проблема што се тиче играчког кадра. Сад смо се већ, мало комплетирали. Надам се да ћемо у Ратини, односно у Краљеву одиграти добру утакмицу и… Наравно, идемо на победу, па шта нам Бог да.
Играч КК „Војводина“ Стеван Кртинић: Увек може боље. Имали смо проблеме на „СПЕНС“-у где тренирамо. Није екипа у пуној форми. Немамо енергије да завршимо утакмицу. Неке грешке направили смо у завршници. Нисам задовољан игром, али не могу да замерим никоме од играча. У наредном колу играмо новосадски дерби против „Спортс ворда“. Наравно да очекујем победу.
Тренер КК „Војводина“ Горан Вранеш: Не могу да кажем да сам незадовољан, јер је екипа у великом проблему, као и клуб генерално. Имали смо много проблема са повредама у почетку. Сада имамо много проблема са тренинзима и са салом за тренинг. Међутим, то ће у наредном периоду све да се реши, па ће моћи да се ради и тренира онако како је планирано. С обзиром како смо тренирали задовољан сам. Види се неуиграност, да фали свежина у трчању, концентрација и свежина у завршницама где дође до „зицер“-а и машимо их, до слободних бацања и примашимо их, али ће све то доћи на своје када будуу правом тренажном процесу. Момци су се борили, трудили. Немам коме шта да замерим. Настављамо даље. У наредном колу играмо новосадски дерби против „Спортс ворда“. Очекујем победу и надам се да ћемо из ове утакмице извући неку лекцију и у наредном колу играти боље и сконцентрисаније.

Милан Ђокић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.