početak GRADSKAINFO Ужичка полиција у акцији

Ужичка полиција у акцији

od nedelja
596 pregleda

jail-cellУЖИЦЕ: Заплењено 7 кг дувана

Припадници Министарства унутрашњих послова, настављајући рад на сузбијању нелегалног промета дувана и дуванских производа, на подручју Ужица одузели су око седам килограма резаног дувана непознатог порекла и квалитета.
Полицијски службеници су, на основу наредбе судије за претходни поступак Основног суда у Ужицу, претресли трговинску радњу у Ужицу, где су пронашли и уз потврду одузели резани дуван непознатог порекла и квалитета. Против власнице радње поднета је кривична пријава, због извршеног кривичног дела недозвољен промет акцизних производа.
О догађају је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

Неовлашћено држање опојних дрога у Чајетини

Припадници Министарства унутрашњих послова, у три заплене, на подручју Ужица, Пожеге и Чајетине, одузели су око 60 грама биљне материје зелене боје, за коју се сумња да је марихуана, два грама хероина и 49 таблета за које се сумња да су “екстази”.
Таблете и део биљне материје пронађени су у торби у парку.
Прашкасту материју браон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин полиција је пронашла приликом прегледа мушкарца из Ужица по изласку из воза у месту Глумач, општина Пожега. Он је саслушан због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.
На основу наредбе судије за претходни поступак Основног суда у Ужицу, припадници Министарства унутрашњих послова претресли су стан и друге просторије мушкарца из околине Чајетине и пронашли биљну материју зелене боје, за коју се сумња да је марихуана. Он је саслушан због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.
О догађајима су обавештени тужиоци Вишег и Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.