početak GRADSKA Vodovod u gubicima

Vodovod u gubicima

od nedelja
551 pregleda

tihomir-petkovic-dragoljub-kostic-ljujic-vodovod-uzice-za-sajt

Užice, 29. novembar: Gradsko veće utvrdilo je predloge rešenja o razrešenju i imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad. Posle razrešenja, zbog podnete ostavke Snežane Ivanović, članovi Veća su Anu Urošević, dipl. ekonomistu, predložili za vršioca dužnosti ove ustanove.

Usvojena je informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz godišnjih programa gradskih javnih i javno komunalnih preduzeća u prvih devet meseci ove godine. U ovom periodu nije došlo do poremećaja u njihovom radu, a osnovna karakteristika je da su sva preduzeća imala manje ostvarene prihode od planiranih, ali su istovremeno, imali i manje rashode, tako da su svi, sem Vodovoda, poslovali pozitivno. Vodovod je imao gubitak od 50 miliona dinara, a razlozi njegovog negativnog bilansa u ovom periodu su smanjenje cene vode za privredu, manja potrošnja vode i manji broj internih situacija od projektovanih.

Cena usluge Gradskog klizališta zadržana je na prošlogodišnjem nivou, tako da će klizanje na Trgu i dalje koštati 150 dinara.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.