početak GRADSKA Зорић члан антикорупцијског тима

Зорић члан антикорупцијског тима

od nedelja
703 pregleda

Ужице, 3. април: Чланови Градског већа сагласили су се са предлогом да Данијела Ђорђевић Арсић, магистар наука међународне економије – Економска дипломатија, буде именована за директора Туристичке организације Ужице.
Прихваћен је текст јавног обавештења које се односи на покретање поступка за одобравање годишњих програма у области спорта за наредну годину, као и предлог програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији града где је градоначелник Ужице предложен за надлежног органа који ће расписати оглас за давање у закуп пољопривредног земљишта.
За чланове Локалног антикорупцијског форума, тела које ће пратити примену Локалног антикорупцијског плана, Веће је предложило Драгољуба Зорића, професора доктора књижевних наука, Матију Матовића, мајкрософт инжењера и Ивана Матића, дипл. инжењера металургије.
Прихваћен је Извештај Градског правобранилашта о раду у прошлој години и дате сагласности на измене програма пословања Градске топлане и на усклађивање оснивачког акта јавно комуналног предузећа Дубоко са Законом о јавним предузећима.

Comments

comments

Povezani tekstovi

2 više komentara

Ivan 3. априла 2018. - 13:00

Sta je to majkrosoft inženjer?

ponovi
AKT 3. априла 2018. - 16:33

Po meni trebao bi u AKT da udje:pravnik specijalista za finansije,dobar ekonomista ili bolje knjigovodja (specijalista za otkrivanje “kreativnog knjigovodstva-racunovodstva”) i naravno specijalac za privredni kriminal. Ovako, formirani AKT,sa zvucnim titulama,verovatno ,angazovace strucnjake,i duplirati troskove itd.itd………?!Nije li pre par godina angazovan p.biro da popise stanbene povrsine radi naplate poreza.Danas,porez ne placuju svi…….?.!Gospodo,jadan Vucic sa vama a tek Uzicani!

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.