početak GRADSKA 357 на Hills up фестивалу

357 на Hills up фестивалу

od nedelja
809 pregleda

Познати извођачи на шестом Hills Up фестивалу
Шести HillsUp фестивал ове године ће се ове одржати од 9. до 11. августа, а публика ће имати прилику да чује и види велика имена рок и техно сцене. Из Хрватске овај пут, на Златибор, стижу М.О.Р.Т. и Буч Кесиди, а српску сцену представљају легендарни Бјесови, Канда коџа и Небојша, Ничим изазван, Човек без слуха, већ одомаћени Мортал Комбат, 357, Перо Деформеро, а ту су и ужички бендови Хаџи продане душе, Eastock и Брат. Као и претходних година, своје место на фестивалу имаће и хип хоп извођачи па ће публика имати прилику да ђуска уз Surreal, словеначку атракцију Сенидах, Бојану Вунтуширевић и Fox.
По завршетку рок и хип хоп програма, своје место на бини ће заузети ди џејеви, а “Hills Up” наставља традицију довођења најзначајнијих имена техно сцене па ће ритам златиборским ноћима давати Andrew Meller, Dee, Avodi aka Vladimir Aćić, Vantiz, Space Motion, TKNO док ће сам Златибор представљати већ увелико позната Lena Glish која је недавно наступила и на Егзиту. Први пут у историји на Златибору ће наступити и један извођач ван региона, а та част је припала гошћи из Британије Jess Bays.
У претходних пет година, “Hills Up” је успео да постане респектабилан фестивал, да привуче реномиране извођаче и публику, што даје наду да ће овакви садржаји постати заступљенији на најпосећенијој српској планини.
Као и до сада, карте се могу купити на свим продајним местима DD tickets и на сајту ddtickets.rs i hillsup.org.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.