početak GRADSKA 70. година Економске школе

70. година Економске школе

od nedelja
1,5K pregleda

70-goidna-ekonomska-skola-uzice-direktorka

СРЕЋАН РОЂЕНДАН
Економска школа у петак, 25. новембра, прославила је 70 година свог постојања. Овај јубилеј је, према речима директорке Милице Прљевић, намењен професорима и свим бившим запосленим у овој школи.
– Економска школа у Ужицу, има дугу и богату историју и традицију, коју су стварали сви запослени у њој. Ова година је посвећена свим професорима и директорима који су радили у њој. Надамо се да ћемо наредних пет година сакупити довољно фотографија и материјала да за 75 година школе објавимо један споменар – рекла је директорка.

70-goidna-ekonomska-skola-uzice-kabinet-3
Овом приликом је у холу школе приређена изложба, на којој се могу видети професори и директори који су некада радили у Економској школи. Такође, приређен је и пријем за бивше професоре и ученике. Након тога, у Народном позоришту у Ужицу је одржана свечана академија.

З. Г.

70-goidna-ekonomska-skola-uzice-2 70-goidna-ekonomska-skola-uzice-3 70-goidna-ekonomska-skola-uzice-4 70-goidna-ekonomska-skola-uzice-5 70-goidna-ekonomska-skola-uzice-6 70-goidna-ekonomska-skola-uzice-kabinet-4 70-goidna-ekonomska-skola-uzice-kabinet-5 70-goidna-ekonomska-skola-uzice-kabinet 70-goidna-ekonomska-skola-uzice-mom-i-miljko 70-goidna-ekonomska-skola-uzice-profesori 70-goidna-ekonomska-skola-uzice

jubilej-ekonomske-skole-70-godina-od-osnivanja-2 jubilej-ekonomske-skole-70-godina-od-osnivanja-3 jubilej-ekonomske-skole-70-godina-od-osnivanja-4 jubilej-ekonomske-skole-70-godina-od-osnivanja-5  jubilej-ekonomske-skole-70-godina-od-osnivanja

jubilej-ekonomske-skole-70-godina-od-osnivanja-6

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.