početak AKTUELNO AGENCIJA ERCOV JAVLJA

AGENCIJA ERCOV JAVLJA

od nedelja
529 pregleda

Stanovnici Gorjana prihvataju izgradnju kolektora pod uslovom da se gradska skupština preseli ispod njega

Nova Gradska kuća u Gorjanima

-Meštani Gorjana spremni su za kompromis oko izgradnje kolektora za prečišćavanje otpadnih voda na teritoriji njihovog sela, ali naglašavaju da je njihov uslov da se gradska skupština premesti ispod njega –

-Svi u selu shvatamo važnost izgradnje postrojenja za preradu otpadnih voda i spremni smo da izađemo u susret opštinskim vlastima, kako bi ovaj problem bio rešen na obostrano zadovoljstvo-kaže meštanin Igor Dragičević. – Stanovnici našeg sela ne žele da sputavaju razvoj opštine i zato smo odlučili da prihvatimo ponudu gradskih vlasti pod uslovom da se sednice gradske skupštine ubuduće održavaju odmah ispod kolektora. Dovoljno je malo podići kolektor, a gradsku skupštinu postaviti jedan sprat ispod. Ta nova zgrada bi ulepšala naše mesto, a odbornici bi bili znatno opušteniji i produktivniji, pošto bi bili udaljeni od svakodnevne gradske buke. Spremni smo i finansijski podržimo izgradnju ovog sprata, kako bi se političari osećali kao svoji na svome dok donose odluke bitne za sve nas-tvrdi Dragičević.

Zamenik gradonačelnika, Vidoje Drndarević priznaje da je zatečen ovom inicijativom stanovnika Gorjana, ali da će je ozbiljno analizirati i uzeti u obzir prilikom konačne odluke o izgradnji postrojenja.

-Najvažnije u ovom momentu je da svi hladne glave sagledamo sve predloge i na kraju donesemo ispravnu odluku. Moje kolege iz SPS-a su u stalnom kontaktu sa meštanima Gorjana i moram priznati da smo malo iznenađeni ovom inicijativom. Mislim, nije baš da nam se seli u Gorjane, ali uvek smo poštovali glas naroda, jer je on glas boga. Dobro, nismo baš uvek, ali cepidlačenje nas neće nigde dovesti, niti bi trebalo da utiče na mišljenje građana o nama. U svakom slučaju, dobro ćemo razmotriti ovaj predlog i doneti odluku u najboljem interesu naše partije i njenih članova – obećava Drndarević.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.