početak AKTUELNO AGENCIJA ERCOV JAVLJA:

AGENCIJA ERCOV JAVLJA:

od nedelja
634 pregleda

GRADSKO VECE

Банкрот гостује у Ужицу за Новогодишње празнике

-Градске власти приводе крају припреме за долазак и новогодишњи наступ Банкрота у Ужицу, сазнаје Агенција Ерцов –

-Преговори су вођени у тајности јер нисмо желели да се истрчавамо са обећањима док не будемо сигурни у њихов успех-објашњава градоначелник Тихомир Петковић. -Иако коначни договор још није закључен, убеђен сам да ће Банкрот увеличати дочек Нове године на градском тргу. Генерације градских функционера су радиле на овој идеји, а мени је припала та част да коначно угостим Банкрот у нашем граду.. Његов наступ на градском тргу почеће тачно у поноћ и биће праћен величанственим ватрометом. Пре тога, специјално у његову част биће уприличен пријем у Градској кући, где ће добити прилику да упозна моје сараднике који су вредно радили како би испунили све услове за његов долазак у Ужице- најављује градоначеник.

Долазак Банкрота у град на Ђетињи је културни догађај од врхунског значаја, сматрају у Градској кући и наглашавају да је ово одличан показатељ да владајућа коалиција ради у најбољем интересу грађана.

– После гостовања Динкићевог Монетарног удара пре неколико година, долазак Банкрота се наметнуо као логичан избор, али и велики изазов. Ипак, труд се исплатио и његовим доласком заокружујемо један културни концепт који смо годинама неговали и од кога нисмо одустали упркос свим проблемима које смо у међувремену имали. Рано је за обећања, али мислим да ћемо у наредном периоду у нашем граду имати прилику да видимо серију наступа “Труле коалиције”, а после њих и “Тотални распад”-обећава први човек Ужица.

Бојан Савић

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

CHICHI 20. децембар 2014. - 17:01

Najgore od svega,sto ovo i nije vic!Vidim i dvoje vecitih iz Труле коалиције! Gospoda T.P i D.K. su nasledili Bankrot,jedino moraju pozuriti da Тотални распад nastupi sto pre! Gospodju D.K.ne poznajem!
Srecna Nova 2015

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.