početak AKTUELNO AGENCIJA ERCOV JAVLJA

AGENCIJA ERCOV JAVLJA

od nedelja
580 pregleda

obogaljena ulica

UŽICE BI DO 2020. MOGLO DOBITI ŠAHT U RAVNI ASFALTA

Ukras i ponos našeg grada

– Prvi čovek grada na Đetinji naglašava dobru komunikaciju gradskih vlasti i resornih ministarstava koja su podržala ovaj projekat –

Funkcioneri gradske vlasti u Užicu ne kriju da imaju velike probleme sa minusom u budžetu, ali tvrde da neće odustati od kapitalnih projekata i obećavaju da će Užice do 2020. godine dobiti šaht u ravni asfalta. Ovaj projekat je od velike važnosti za grad i na njemu će raditi sve nadležne službe, obećavaju gradski oci.

-Šaht u ravni asfalta je nedosanjani san generacijama Užičana. Naša vlast će učiniti sve da ovaj projekat bude priveden kraju i pušten u funkciju-kaže Tihomir Petković, gradonačelnik Užica.-U ovom momentu sve gradske službe su angažovane na izradi projektne dokumentacije, a po njenom kompletiranju biće raspisan tender i izabran izvođač radova. Ne bih licitirao rokovima, ali ukoliko sve bude teklo po planu radovi će biti gotovi do za pet do šest godina-optimista je Petković.

Prvi čovek grada na Đetinji naglašava dobru komunikaciju gradskih vlasti i resornih ministarstava koja su podržala ovaj projekat. Ministarstvo saobraćaja pružiće neophodnu stručnu pomoć, a sredstva će biti obezbeđena kreditom.

– Misnistarka Zorana Mihajlović je obećala da će učiniti sve da izrada ovog šahta bude stavljena na listu prioriteta njenog ministarstva. Po izboru lokacije, biće urađen idejni projekat izgleda samog šahta. Ono što mogu da obećam je da će šaht svojim izgledom sačinjavati ambijentalnu celinu sa okolinom i predstavljati ukras i ponos našeg grada-obećava Petković.

Bojan Savić

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.