početak GRADSKA Долазе „Ноћни вукови“

Долазе „Ноћни вукови“

od nedelja
591 pregleda

moto skup užice 2016

ШЕСТИ МОТО СКУП
Шести мото скуп у Ужицу, чији је организатор мото клуб „Ужице“, одржаће се од 24. до 26 јуна, а главни камп биће у Великом парку. Програм почиње у петак од 20 часова, уз богат музички програм. Најпре ће од 20 сати наступити предгрупе, а затим рок бенд „Witch 1“, а око 23 сата ће наступити ужичка „Пинкова звезда“, Милош Радовановић и „Рандеву бенд“. У суботу ће гости ићи на златиборски доручак. Игре у кампу и додела награда за најбоље почиње у 16.30 часова. У 19.15 часова на тргу ће се одржати дефиле и шоу. После тога наступиће КУД „Ере“, а од 21 сат мотористи се селе у Велики парк, где ће наступити бенд „Хаџи продане душе“. У 21.45 минута госте забавља Елвис Џ. Куртовић. У 23 сата госте ће забављати Прљави инспектор Блажа и Кљунови, а сат после поноћи трубачки оркестар „Мирa Кремићa“. У недељу је планиран испраћај гостију.
Драгослав Симић Кишко, из Мото клуба „Ужице“, рекао је да су сви грађани позвани да дођу и захвалио се свима што не праве проблем око буке и гласне музике.
– Ове године се очекује велики одзив моториста, очекујемо да ће бити око 700 гостију из земље и иностранства. Доћи ће нам чланови мото клуба „Ноћни вукови“ из Русије, који ће у суботу на Кадињачи положити венац палим борцима и где ћемо сви заједно то да обележимо. Такође, доћи ће велики љубитељи мотоциклизма из Словеније, Аустрије, најављена је група из Турске, који ће први пут доћи код нас, а традиционално ће доћи Румуни, Бугари и мотористи из целе екс Југославије. Наша манифестација се убраја међу три најбројније манифестације мото скупова у Србији – рекао је Кишко и додао да ће дефиле бајкера почети у суботу у 19.15 часова са трга и проћиће градским улицама.

moto skup kiško

На тргу, после дефилеа, најавио је Симић, одржаће се шоу, са специфичним моторима, који се ретко виђају на европским и нашим путевима. Како је рекао, то су веома скупи мотори, који немају крајњу цену и очекује да ће таквих машина на тргу бити око 70. Наравно, бајкере ће пратити и девојка Анђела Амстердам, која ће направити атмосферу игром на моторима.
Родољуб Кустурић – Рода из мотo клуба „Ужице“, рекао је да припреме за овогодишњи мото скуп теку по плану, да је бина спремна и све остало да дочекају госте бајкере.
Бобан Перишић, директор Туристичке агенције Ужице, истакао је да је ово једна од значајних манифестација у Ужицу, од којих ће многи имати користи, с обзиром да су бајкери људи који воле добру храну и чашицу.
– Они остају три дана у нашпем граду и остварују велики потрошњу. Они су туристи, који заузимају смештајне капацитете, а попуњеност хотелских капацитета, као што је наш хотел „Златибор“ и „Златиборска ноћ“, па и у приватним смештајима и апартманима, практично су већ заузети. Тражи се место више – рекао је Перишић.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

miloš 21. јун 2016. - 23:29

ponovo dolazi ludnica,bežati iz grada da se ne poludi od noćnog turiranja motora do ludila.Neka se susreću negde dalje, a ne u gradu.Po zakonu o javnom redu i miru,kažnjivo je stvaranje buke,ali ovde niko ne sprovodi zakon

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.