početak GRADSKA Дрога у флашици јогурта на Златибору

Дрога у флашици јогурта на Златибору

od nedelja
606 pregleda

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу поднеће кривичну пријаву против двадесетшестогодишњег мушкараца из Београда, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Криминалистичка полиција је на аутобуској станици на Златибору, у флашици јогурта, коју је држао осумњичени пронашла 3,48 грама амфетамина, 1,14 грама хероина и 3,17 грама биљне материје налик на марихуану.
Полиција ће и против тројице мушакараца са подручја Ужица, Пожеге и Чајетине поднети кривичне пријаве, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.
У претресу стана двадесеттрогодишњег мушкарца у Ужицу, пронађено је 3,63 грама биљне материје налик на марихуану и 1,57 грама прашкасте материје за коју се сумња да је спид.
На улици у Пожеги, полиција је код двадесетпетогодишњег мушкарца пронашла 1,3 грама биљне материје налик на марихуану, а приликом претреса његовог стана још 5,3 грама исте материје, упаковане у три кесице. Такође, на улици у Чајетини, код деветнаестогодишњака је пронађен смотуљак са око 0,70 грама материје за коју се сумња да је марихуана.
О догађајима су обавештена надлежна тужилаштва.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.