početak GRADSKA Други серијал „Убице мог оца“

Други серијал „Убице мог оца“

od nedelja
854 pregleda

ВУК ЈЕРЕМИЋ У УЖИЦУ
У Ужицу је 14. фебруара председнички кандидат Вук Јеремић разговарао са грађанима у препуној сали Скупштине града. Са њим су били његова супруга Наташа Јеремић, редитељ серије „Убица мог оца“ Предраг Гага Антонијевић и адвокат Слободан Пајовић из Ужица.
– Ја сам вам се често обраћао са ове говорнице и говорио да ће актуелна власт прво изгубити изборе у Ужицу, а сада поручујем да ће то бити град где ће Вук Јеремић убедљиво победити – рекао је Пајовић и нагласио да је главни разлог зашто је уз Јеремића тај што је Вук Јеремић завршио студије на светским факултетима, Кембриџу и Харварду, а након тога се вратио у Србију и додао да би он требао да буде пример нашим младим генерацијама, јер годишње из земље оде око 60.000 младих, што не би могла да издржи ниједна држава на свету.

 
Пајовић је најавио Предрага Гагу Антонијевића, редитеља популарне серије „Убица мог оца“, који је одрастао у Ужицу, а сада 25 година већ живи у Лос Анђелeсу. Обојица су алудирали на кандидатуру за председника Србије Александра Вучића, тако што би требало да направи нови серијал „Убице свог оца“.
Антонијевић је рекао да први пут у животу улази у политику, а разлог зашто се определио за Вука Јеремића је његова мудрост којом је водио кампању у Уједињеним нацијама.
– Помислио сам да наш народ има среће, јер има једног таквог човека, који би требало да буде председник наше државе – рекао је Антонијевић.
Вук Јеремић је на почетку свог обраћања окупљеним грађанима назвао Ужице херојским градом.
– Одлучио сам да се кандидујем за председника Србије због тога што сам дубоко уверен да Србија не само да иде у погрешном правцу, већ и у опасном правцу. Последице тога за неколико година биће изузетно тешке. Ово су незгодна времена. Искуство ме учи да нема успешне спољне полiтике уколико је унутрашња погрешна, али и обрнуто. И због тога сам одлучио да се кандидујем у Србији. Имам велико међународно искуство и кандидовао сам се да бих утицао на унутрашње правце – рекао је Јеремић и додао да је претходни дан у Београду представио свој председнички програм, који почиње од економије, ниског стандарда и запослености, што сматра да је највећи проблем са којим се Србија сусреће. Такође, поменуо је и остале области живота, попут здравства, животну средину, просвету, културу и безбедност, али и међународне односе.


Грађани су га питали за Косово, на шта је Јеремић рекао да у Србији нема те власти која не би смела да промени оно што је у Уставу записано. Он је објаснио да је Косово 2008. године прогласило независност и да су то тада подржале многе земље и да се тада власти на Косову понашале као да им више нико ништа не може. Јеремић је нагласио да је његовом заслугом после две и по године напорног рада поново вратио власти са Косова за преговарачки сто.
Такође је одговарао и на друга питања и рекао да има доста лажи које пласирају медији. Између осталог је рекао да се он у Србију после завршених студија вратио 2003. године и да је само годину дана био одсутан из земље и то 2012-2013. године, када је председавао Генералном скупштином Уједињених нација.
– Био сам овде у Србији и плаћао порезе. Нисам дошао са Менхетна, као што неки медији пишу. То је само још једна лаж у мору лажи – рекао је Јеремић.
Питања су му постављали и грађани Прибоја везана за ФАП, који се осећају превареним након обећања Александра Вучића, а на које је Јермић рекао да је реиндустрализација један део његовог програма.

З. Г.

         

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

Miljko Pejić 15. фебруар 2017. - 21:21

Mislio sam da glasam za Jeremića, ali kad vidim da mu je Pajović u štabu, onda NE DOLAZI U OBZIR!

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.