početak DRUŠTVO Фудбалски спектакл “Асови за децу”!

Фудбалски спектакл “Асови за децу”!

od nedelja
606 pregleda

На градском стадиону 15. априла одиграће се фудбалски хуманитарни спектакл „Асови за децу“.
Ужички хуманиста Зоран Миловановић и херој акције „Битка за бебе“, један од организатора ове акције, каже да су још организатори Јован Симић, познати хуманиста, кога многи знају по продаји својих дресова за прикупљање новца за лечење мале Нађе, а потом организатора низа хуманитарних акција, ЕXIT фондација, НУРДОР, Град Ужице и хуманитарна организација „Родитељ“ из Ужица.

– Велике фудбалске звезде, предвођене нашим прослављеним тренерима Милованом Рајевцем и Радованом Ћурчићем, поново ће се окупити око племенитог циља и одиграти утакмицу за нове дечије животе на Градском стадиону у Ужицу 15. априла од 18 часова, а сав приход од улазница намењен је за куповину најмодернијег ултразвучног апарата са две сонде за регионални Центар за вештачку и вантелесну оплодњу, који ће ускоро бити отворен при Општој болници у Ужицу – рекао је Зоран.
За сада је учешће на утакмици потврдили око 50 фудбалсих асова, и старе и младе генерације. У тимовима ће бити легендарни играчи попут Љубинка Друловића, Радише Илића, Ланета Јовановића, Миливоја Витакића, Дамира Кахримана, Дарка Белојевића, Филипа Касалице, Зорана Његуша као и многе ужичке легенде које људи и данас памте, Жељко Берић, браћа Чанчаревић, Хајрудин Ровчанин, Милојко Пивљаковић, Ивица Јараковић, Зоран Веселиновић, Зоран Јовичић, Ненад Маркићевић, Ивица Цветковић, Нихад Налбантић, Богдан Јоксимовић – Бобица, Радосав Обрадовић – Мрва, Ненад Дивац, Милутин Токмаковић, Владан Вићевић и многи други.
Циљ јединствене акције у Ужицу је да окупи велика имена фудбала западне Србије и да ова необична утакмица окупи све људе добре воље, који верују да заједничким снагама можемо учинити свет бољим местом.


Улазнице за ову јединствену фудбалску сензацију могу се набавити на свим продајним местима Гигстиxа, у свим књижарама „Вулкан“ широм Србије, као и на више продајних места у Ужицу, укључујући и Градски стадион на дан утакмице. Цена улазница је 200 динара за Запад и Исток, и 100 динара за Југ.
– Позивамо све људе великог срца и љубитеље фудбала да нам се 15. априла од 18 часова придруже на трибинама Градског стадиона у Ужицу, где ћемо сви навијати за нове животе! Сви који нису у могућности да посете ову утакмицу и куповином улазнице по симболичној цени помогну куповини ултразвучног апарата са две сонде за регионални Центар за вештачку и вантелесну оплодњу у Ужицу, донацију могу уплатити на жиро рачун удружења “Родитељ-Ужице”, који је сарадник на пројекту, путем рачуна у Комерцијалној банци број:
205-185188-43.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.