početak NAJNOVIJE Гади ми се шта раде

Гади ми се шта раде

od nedelja
1,K pregleda

ВЕЛИМИР ИЛИЋ
Поводом изјаве Дарка Глишића, председника ИО СНС, и преласка чланова Градског одбора Нове Србије у Ужицу у СНС, председник Нове Србије Велимир Илић каже да је то последица притиска који је вршио СНС и директор БИА Братислав Гашић, на чланове странке.
– Ја не могу да схватим да је СНС толико јадна и бедна странка, која се бави таквим циркусом по Србији, врбује људе, одборнике, уцењује људе и оставља без посла, ако неће да потпишу приступнице, а има неког вајног председника Србије – рекао је Илић.
Председник Нове Србије оптужио је директора БИА Братислава Гашића да се бави члановима Нове Србије.
– Толики атак врше на Нову Србију, а да брука буде већа, то ради директор БИА. Уместо да се бори да заштити Србе на Косову, да сачува државу, он разбија политичке противнике. Срам га било! Али, не можете од керамичара ништа боље да очекујете, а ни од онога који га је довео на то место. А онда тамо неки са Уба, неки тамо велики политички маг Дарко Глишић, објашњава да Нова Србија не постоји. Како не постоји Нова Србија, када је председник Извршног одбора странке из Ужица, идемо и на изборе у Севојно и имамо одборничке кандидате?! То је брука чиме се баве. Сви нормални ће изаћи из СНС-а, а на силу ће држати људе код себе и уцењивати – рекао је Илић.
Илић није поштедео ни доскорашње чланове Градског одбора Нове Србије у Ужицу.


– Она Војка, због неког радног места сликала се тамо у СНС-у, а до јуче је долазила код мене и пљувала тог Тихомира на сва уста и достављала гомиле папира за њега. Ја не разумем тај менталитет. Дакле, отишли су неки који су имали те функције, али доћи ће други, па чак и из СНС-а. Има их тамо доста незадовољних и разочараних. Јадно је чим се баве високи функционери, да купују у овој несрећи људе и то сматрају успехом. Свако има своју цену, неко мало мању, неко мало већу, То је највећа брука која се догађа, а то СНС ради да би доказали да су они нека сила пред изборе. То су исто радили и за председничке изборе. Ти што су као сада прешли у СНС, они су још и за време председничких избора прешли у СНС, дајући им подршку, и сада то репризирају. То је смешно шта раде. Ја сам одавно дигао руке од њих. Ми са њима немамо никакву комуникацију од председничких избора. Они су толико јадни и бедни, јер их можете узети и купити на тацни – прокоментарисао је Илић.
На констатацију да је Глишић рекао да Нова Србија скоро више нема одборе у Србији и у Војводини, Илић је рекао да имају, а то показује и недавно одржан Главни одбор странке, на коме је било присутно око 95 посто представника одбора.
– То СНС прича, јер ако узму понеког функционера, мисле да су покупили чланство, које се исто гади на то што се догађа. Нека ови иду у СНС, али то ће урушити ту партију врло брзо. Вучић хоће да постоји само његова странка, а да сви други не смеју да се јаве да су живи. Ко се јави да је жив, он га уништава. Доћи ће и друге странке на дневни ред. Гадим се на све ово што се ради, нарочито то што ради директор БИА, кога познајем 30 година. Једна од највећих брука у Србији је да он дође на чело једно такве одговорне службе. То показује каква смо држава – прокоментарисао је лидер Нове Србије.
Илић је потврдио да у Београду подржава Александра Шапића, зато што га нападају, а да он лично „зна да је то један добар и честити човек“.
– Ако неко из наше странке неће да подржи Шапића, нека подржи Ђиласа. Смета ми што се толико распарчала опозиција. Треба да покажу слогу и јединство – рекао је Илић.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.