početak KULTURA HILLS UP 2015

HILLS UP 2015

od nedelja
576 pregleda

hils

ЖУРКА ПОЧИЊЕ

„Hills Up“ на Златибору

од 23. до 25. јула

– Пријавите се за волонтирање –

Други по реду, музички фестивал „Hills Up“. биће одржан од 23. до 25. јула на златиборском Тић пољу. Организатори, Омладинска удружења „Сердар“ и „Е-Зона“, обећавају одличну забаву: добру свирку, адреналинске садржаје, журке. Покровитељ Фестивала је општина Чајетина.

„Сарс“, „Освајачи“, „Партибрејкерси“, „Ритам нереда“, „Ју-група“, „Артан Лили“, „Ничим изазван“, „Блажа и кљунови“, само су неке од група које су потврдиле своје учешће на другом фестивалу „Hills Up“ на Златибору. У току је и конкурс за неафирмисане извођаче, који су расписали организатори у жељи да подрже младе музичаре, али и да програм фестивала учине што забавнијим и разноврснијим.

Организатори су објавили и конкурс за најбољу аматерску фотографију Златибора, видео клип о Златибору снимљен мобилним телефоном у трајању од једног минута и афирмативни блог о Златибору на тему: “Златиборски хедонизам“, а пријаве се могу слати на адресу ezonazlatibor@gmail.com. Такође се, на исту адресу, могу пријављивати млади заинтересовани за волонтирање током трајања фестивала, као и они који желе да се такмиче на турниру у баскету. Уз музички програм, биће стављен акценат и на адреналинске садржаје као што су зип-лајн и планинска трка, на дневне радионице и др.

Ове године ће пакет карата бити јефтинији него прошле и износиће 1.000 динара, док ће цене дневне карте бити 400 динара. Тренутно је у току продаја промотивних пакета путем интернета, а по њеном завршетку карте ће моћи да се купе на на продајним местима широм Србије.

ПАКЕТИ УЛАЗНИЦА:
1+1 Гратис – од 12.јун до 19.јун – Цена: 1.000 дин
2+1 Гратис – од 19.јун до 26.јун – Цена: 2.000 дин
3+1 Гратис – од 26.јун до 05.јул – Цена: 3.000 дин
4+1 Гратис – од 05.јул до 12. јул – Цена: 4.000 дин

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.