početak DRUŠTVO Квалитет (дез)информисања у Ужицу

Квалитет (дез)информисања у Ужицу

od nedelja
501 pregleda

ОДРЖАНА ДЕБАТА У УЖИЦУ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ЋУРУВИЈА ФОНДАЦИЈЕ
У оквиру серије разговора о проблемима са којима су суочени локални медији у Србији, Славко Ћурувија фондација у Ужицу, у петак, 22. децембра, у ГКЦ-у организовала је дебату о квалитету информисања грађана.
Како би омогућила да се током медијске реформе чује глас локаних заједница и како би њихов глас пренела државним институцијама приликом израде нове медијске стратегије, Славко Ћурувија фондација, у сарадњи са Америчком агенцијом за међународни развој (УСАИД), серијом разговора и јавних трибина по Србији прикупила је искуства која су досад имали грађани, новинари и представници локалне самоуправе у градовима широм Србије.
У дебати су учествовали Драгомир Поп-Митић из Ужичког центра за људска права и демократију, Ненад Ковачевић, новинар и дописник дневног листа Данас, Марко Вујачић, извршни директор Славко Ћурувија фондације, заменик градоначелника у оставци Немања Нешић, а модератор била је Ивана Стевановић, програмска менаџерка Славко Ћурувија фондације. У дебати, иако присутни, нису учествовали новинари из локалних медија, осим часних изузетака, можете претпоставити кога.

Ево резултата репрезентативне анкете која је спроведена у Ужицу:

   

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.