početak NAJNOVIJE Ми градимо Гондолу, Гондола гради нас!

Ми градимо Гондолу, Гондола гради нас!

od nedelja
540 pregleda

НАРОД ГРАДИ ГОНДОЛУ!

Сви на радну акцију!

Радном акцијом, којом отпочињу радови на изградњи ,,Голд гондоле Златибор” заказана је за суботу, 11.2.2017. године, са почетком у 10 сати. Место окупљања је код положеног камена темељца “Голд гондоле Златибор”, изнад пијаце у центру Златибора.
С обзиром да резим упорно опструише изградњу највеће панорамске гондоле на свету, због чега се већ годину дана одлаже почетак радова, председник Општине Чајетина Милан Стаматовић и директорка ЈП “Голд гондола Златибор” Бојана Божанић покренули су велику радну акцију (народну мобу) која ће окупити и до 2.000 акцијаша.


“Голд гондола Златибор” је инвестиција вредна 13 милиона евра. Девет километара најмодерније ваздушне трасе златиборске гондоле повезаће центар Златибора са Ски центром ,,Торник”. Почетак радова на изградњи гондоле, за коју је набављена готово сва потребна опрема, одлаган је више пута због тога што Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, као и друге државне институције, блокирају издавање документације неопходне за стицање услова за предају захтева за грађевинску дозволу, а самим тим и за њено издавање.
“У суботу, Златибор брани народну имовину од распикућа! Брани част и достојанство Србије! Будите са нама у заједничкој одбрани!”, поручује Милан Стаматовић, председник општине Чајетина.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.