početak GRADSKAINFO MONA PROSLAVILA 10. ROĐENDAN

MONA PROSLAVILA 10. ROĐENDAN

od nedelja
3,5K pregleda
Hotel Mona

Hotel Mona

OVO JE SAMO POČETAK

– Glamuroznom proslavom i otvaranjem Wellness centra INSPIRIUM, preduzeća Mona i Mona hotel management su proslavili 10 godina poslovanja u hotelijerstvu –

Hotel Mona na Zlatiboru juče je bio mesto na kome su se okupili mnogobrojni gosti, novinari i preduzetnici. Razlog je bio otvaranje Wellness centra INSPIRIUM, kao i proslava 10. godina poslovanja preduzeća Mona u hotelijerstvu.

“Prošlo je deset godina, vreme leti kada se rade dobre stvari. Prošlo je deset godina od kada je Mona počela da investira u hotelerijestvo, 2005. godine vizionarskim potezima Đorđa i Nade Momirović, Mona je krenula da izađe iz modnog u ovaj biznis gde ste vi danas gosti, a mi domaćini. Nismo se pokajali, mislim da smo napravili dobar korak. Naš izbor je posle dugog razmatranja bio Zlatibor i posle deset godina smo se stopili sa ovom sredinom”, rekao je Tomislav Momirović, generalni direktor Mona Hotel Menagementa.

Tomislav Momirović

Tomislav Momirović

“Mi kada smo kupili ovu nekretninu, bilo je 22 zaposlenih, od toga 19 i danas radi. Trenutno ovaj hotel broji preko 90 zaposlenih i ovde smo investirali preko 12 miliona evra. To je velika investicija za ovaj deo Srbije i mislim da smo pokrenuli talas investicija, posebno na Zlatiboru”, istakao je Momčilović

Gordana Plamenac, direktora Turističke organizacije Srbije, kaže da je ova proslava veoma značajna.

“Kada neko slavi 25 godina, pa slavi 10 godina u hotelskom biznisu, to nije jubilej, nego podvig. Ja to uporno govorim posebno zato što u uslovima u kojima mi živimo, to nije jednostavan posao. Mona je postavila model i taj model na Zlatiboru jeste ono što podržava kompletnu destinaciju i ovaj deo naše zemlje. Saradnja sa ljudima u Moni je uvek bila u duhu razumevanja, prepoznavanja vrednosti i značaja za dalji razvoj”

Hotel Mona Zlatibor

Sa leva na desno: Vanja Bulić, Tomislav Momirović, Gordana Plamenac i Ivan Vitorović

“Ja sam zaista pronuta i volela bih da ovaj momenat iskoristim da im čestitam i da im poželim još mnogo uspešnih godina i još mnogo jačih i boljih investicija, a naravno, ono što najviše želim, to je da imaju mnogo zadovoljnih klijenata. Samo tako ćemo moći da kažemo, uspravno i jasno, da smo uradili nešto vrlo dobro”, istakla je gospođa Plamenac.

Ona je iskoristila priliku da najavi nove projekte koji se tiču Zlatibora i Srbije.

“Regionalna organizacija Zlatibora se sprema takođe u jedan veliki poduhvat. Ja mu se unapred radujem, a on će znatno doprineti svemu ovome što čini privatni sektor, što čini Mona io stali investitiori na Zlatiboru. Mi ćemo zajednički, uz pomoć Puteva Srbije, uraditi signalizaciju počev od graničnih prelaza, kroz celu Zapadnu Srbiju. Zatim, napraviti Android aplikaciju koja će biti turistički vodič. Kada to kažemo, to izgleda potpuno deklasirano, jer to u svetu već odavno postoji. Ali u našim uslovima, to je nešto što će dosta značiti, pomoći kretanju turista i boljom vidljivošću naše destinacije”, izjavila je Gordana Plamenac.

Wellness centar Inspirium

Wellness centar Inspirium

Pored proslave 10. godina rada u hotelijerstvu, juče je otvoren i Wellness centar Imperium. To je poslednja u nizu investicija koja je dovela do proširenja centra koji sada ima veći bazen, a izgrađeni su i novi bazeni sa toplom vodom. Pored toga, napravljen je novi sauna svet sa dve saune, parnim kupatilom i razulom. Ceo kompleks je dobio veći plažni deo, kao i moderne svlačionice.

Ukupna investicija welness centra iznosi 600 hiljada evra.

Opširnije u štampanom izdanju Užičke nedelje, koje je u prodaji od petka, 22. maja.

N. Kutlešić

NOVO!

PRETPLATITE SE NA PDF IZDANJE UŽIČKE NEDELJE!

DOBIJATE NOVO IZDANJE PRE NEGO ŠTO SE POJAVI NA KIOSCIMA!
SVE STRANE U PUNOM KOLORU! STIŽE NA VAŠU EMAIL ADRESU!
JEFTINIJE NEGO ŠTAMPANO IZDANJE!

Za više informacija pošaljite mejl na uzickanedelja@gmail.com ili nas pozovite telefonom na 031/522-827

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.