početak GRADSKA Novogodišnji Coca-Cola humanitarni karavan stiže u Užice!

Novogodišnji Coca-Cola humanitarni karavan stiže u Užice!

od nedelja
825 pregleda

Deda Mraz u jednoj od renoviranih prostorija doma za decu bez roditelja

UČINIMO NEKOGA RADOSNIM!
Užice, 21. decembar 2015 – Pozivamo Vas da se pridružite Coca-Cola prazničnom karavanu koji putuje Srbijom u dobrotvornoj misiji prikupljanja knjiga za decu bez roditeljskog staranja u domovima širom zemlje. Užice će 21. decembra 2015. godine ugostiti karavan i biti centar novogodišnje čarolije.

Vreme:
17 časova
Mesto:
Gradski trg
Sadržaj:
Humanitarni Coca-Cola karavan ove godine posećuje 10 gradova u Srbiji i na svom putu prikupljaće knjige koje će biti donirane domovima za decu bez roditelja širom zemlje.

U partnerstvu i uz odobrenje Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Coca-Cola je već preuredila zajedničke prostorije u domovima stvarajući kutak gde deca mogu da se druže, čitaju, igraju i rastu. U svakoj od preuređenih prostorija nalaze se i police za knjige koje će biti popunjene knjigama sakupljenim tokom karavana i uz svesrdnu podršku partnera, izdavačke kuće „Laguna“ i kompanija „Canon“ i „DexyCo“.

Karavan, koji je na put krenuo 15. decembra, pristiže u vaš grad 21. decembra! Knjige sakupljenje u Užicu biće distribuirane Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Beograd, i Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Beogradu. Na Gradskom trgu, program počinje u 17 časova dečijom predstavom, a nastavlja se druženjem sa mladim YouTube zvezdama, koncertom finalista X Faktora i slikanjem sa Deda Mrazom koji će mališane koji donesu knjige obradovati simboličnim poklonima.

Svi građani koji žele da daju svoju podršku ovoj akciji i prenesu duh radosti, optimizma i novogodišnje čarolije na što veći broj dece u domovima pozvani su da zajedno sa svojim porodicama posete karavan, donesu knjige i druže se sa Deda Mrazom.

VIDIMO SE NA GRADSKOM TRGU!

Novogodisnji Coca-Cola humanitarni karavan

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

Stranac 18. децембар 2015. - 14:16

Sjajno.

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.