početak GRADSKA Обновљено игралиште у Великом парку

Обновљено игралиште у Великом парку

od nedelja
526 pregleda

igralište u velkom parku 3

УСПЕСИ ГРАДСКЕ ВЛАСТИ: У ЗДРАВОМ ТЕЛУ – ЗДРАВ И ДУХ!
Поводом завршетка радова на теренима у Великом парку, члан Градског већа задужен за друштвене делатности, Петар Благојевић, каже да је, у складу са оним што је локална самоуправа обећала, када је реч о уређењу зелених и осталих јавних површина које Ужичани користе у слободно време, обећање испуњено.
– Задовољство ми је да најавим да је град Ужице уложио три милиона динара за асфалтирање два спортска терена за кошарку и рукомет у Великом парку. Ови терени нису асфалтирани пуних тридесет година, а сада је асфалтирано чак 2.017 квадратних метара. Линије су исцртане, враћени кошеви, табле и голови… Ово је врло важно за клупски, али и аматерски спорт у Ужицу. Поред наше обавезе да подржавамо професионални спорт, намера нам је и да што већем броју Ужичана омогућимо да се баве спортом, макар и рекреативно.

igralište u velikom parku 2

Ми ћемо и у наредном периоду да се бавимо обнављањем, и спортских терена, и креирањем нових и уређивањем осталих зелених, и спортских површина, које ће бесплатно бити на располагању свим нашим суграђанима – истиче Благојевић.
Расвета на новоасфалтираним теренима у Великом парку ради, тако да љубитељи кошарке, рукомета, малог фудбала… могу да се рекреирају и у вечерњим часовима. До краја ове грађевинске сезоне неће бити других радова на јавним површинама овог типа, док се наредне године планира изградња више мини теретана на отвореном, поручују из управе града.

Љ.К.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.