početak GRADSKAHRONIKACRNA HRONIKA Одборника НИСУ напали стршљени

Одборника НИСУ напали стршљени

od nedelja
590 pregleda

Владан Марковић, фото: uzice.rs

 Не зна се узрок смрти одборника

Одборник СНС у Скупштини града Ужица, Владан Марковић – Чедо, иначе познати ужички занатлија, преминуо је у среду вече, испред прага куће његове тетке Д. Д. у  бајинобаштанском селу Злодол, када се вратио из малињака. Смрт овог младог човека потресла је Ужице, а постоји могућност да је смрт изазвао и ујед осe. Његова тетка Д. Д. је рекла да се Владан са својом женом и снајом враћао из малињака око 19 часова. – Владан је био на неких тридесетак метара од куће и ја сам му дала чашу воде. Рекао ми је да га је ујео ос за главу. Погледала сам, разгрнула косу и нигде ништа нисам видела, није било никаквог трага, ни црвенила. Сео је на брдашце и почео је да црни у лицу.  Одмах му је притрчала супруга, покушaла да му укаже помоћ, а ја сам га трљала по ногама. Не знам ко је звао хитну помоћ, хитна помоћ је дошла, али Владану помоћи није било – рекла је Д. Д.

Драган, брат преминулог Владана

Драган Марковић, Владанов брат, каже да не зна од чега је преминуо његов брат.
– Ја сам га пресвлачио и ставио у сандук, а на његовом лицу, на глави није било ни трага од било каквог уједа. Можда му је пукао неки капилар у глави, те је помислио да га је нешто ујело. И доктор ми је рекао да не види трагове уједа и предложио ми је обдукцију, али ја нисам желео да се ради. Он јесте рекао жени да не иде ту на једну ливаду, где постоји осињак, али не верујем да су га они изуједали, јер би имало било каквог трага – рекао је Драган.
У дому здравља у Бајиној Башти кажу да је у 19.20 часова екипа Хитне помоћи у којој су били лекар, две медицинске сестре и возач упутили се под ротацијом у Злодол. Иако су брзо реаговали, било је касно да се живот спасе. Покушаји реанимације су трајали пун сат, али, на жалост, нису помогли.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

Radan 6. август 2018. - 08:04

Čak ni SNS hitna pomoć nije pomogla…

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.