početak DRUŠTVO Одржана седма пузијада

Одржана седма пузијада

od nedelja
634 pregleda

puzijada 2016 užice

МОЈА ПОДРШКА ДОЈЕЊУ
Због лошег времена, седма Пузијада, у организацији Удружења ,,Родитељ” Ужице, одржана је 1.августа у Хали спортова, уместо на градском тргу. То није умањило лепоту дружења на пузидрому, поводом Недеље дојења. Овој Пузијади присуствовали су и представници Града Ужица, заменик градоначелника Немања Нешић и члан градског већа за друштвене делатности Петар Благојевић. Традиционалном саветовалишту стручњака из Дечијег диспанзера, у оквиру кога су мајкама и будућим мајкама савете делили: начелница педијатријске службе, др Новка Гарабиновић Вукашиновић, др Богдан Дамњановић, патронажна сестра Милијана Жунић и педијатријска сестра Оливера Старчевић, ове године придружила се и гошћа из Бруса, саветница за дојење Тереза Миљковић, чији сајт супербеба као и фб страну Моја подршка дојењу, прати велики број наших суграђанки, од којих су многе дошле у халу управо због упознавања са Терезом.

puzijada 2016 užice

Овом приликом, маме учеснице фото конкурса – Фит маме вежбају са својом децом, добиле су награде, породичне улазнице за прелепи дечији парк на Забучју-Бели јелен, а фит мама победница, Ана Поповић, са сином Вуком, је поред улазница добила и прелеп поклон из асортимана Веселе огрлице. Као и увек до сада, сви учесници добили су утешне награде, за успомену на ово дружење, овог пута сликовнице, трећепласирани из сва три круга кантицу са коцкама, другопласирани су добили дечији пројектор, а најбржи -музички едукативни тепих.

puzijada 2016 užice

Наредног дана, 2.августа саветница за дојење, Тереза Миљковић, је са чланицама Удружења Родитељ, породиљом Јеленом Хлубек Супуровић и њеним тромесечним Јакшом, посетила час психофизичке припреме будућих мајки, где се одржала радионица за труднице на тему дојења, а овом приликом су могле постављати питања о свему што их занима, као и да добију драгоцене савете и виде технике подоја, измазања млека и повијања бебе.

puzijada 2016 užice

moja podrška dojenju

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.