početak AKTUELNO ODRŽANA SEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE

ODRŽANA SEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE

od nedelja
534 pregleda

SEDNICA GRADA FEBRUAR

Седница Скупштине града

Одустали од смене директора ГКЦ

Одборници Скупштине града, на седници која је одржана у петак 27. фебруара, расправљали су о допунама одлуке о усклађивању оснивачких аката ЈП Дирекција за изградњу, утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта, о мерилима за одређивање висине накнаде, условима под којима се може остварити право на умањење накнаде и условима и начину плаћања накнаде у поступку легализације објеката.

На дневном реду 41. заседања нашли су се и предлози решења о давању сагласности на програм рада Народног позоришта, Народне библиотеке, Историјског архива, Градске галерије, Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању и локални акциони план за младе. Било је речи и о предлогу решења о давању сагласности на одлуке надзорног одбора ЈКП Водовод о повећању вредности водоводних и канализационих линија, као и предлогу одлуке о овлашћењу ЈКП Водовод да настави управљање и одржавање водних објеката јавног система водоснабдевања на извориштима површинских вода, акумулације Врутци, реке Сушице, подземних вода Сушичких врела и алувиона Турица, као и на постројењу Церовића брдо и свим магистралним цевоводима и објектима на њима.

SEDNICA GRADA FEBRUAR (3)

Скупштина се није изјаснила поводом предлога о разрешењу вд директора Градског културног центра Ужице и именовању новог, пошто је пре почетка скупштинског заседања градоначелник Тихомир Петковић затражио скидање ове тачке са дневног реда. Скупштина се изјаснила о предлогу решења о именовању вд директора Установе за развој интегрисаног универзитета, предлогу о разрешењу и именовању председника Надзорног одбора Апотеке Ужице, предлогу о разрешењу и именовању председника и једног члана РЦУ и предлогу о разрешењу једног члана Школског одбора Уметничке школе.

Љ.К.

SEDNICA GRADA FEBRUAR (2)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.