početak NAJNOVIJE Пакети помоћи подељени у Кремнима, Мокрој Гори и Биосци

Пакети помоћи подељени у Кремнима, Мокрој Гори и Биосци

od nedelja
1,1K pregleda

Пакети помоћи социјално угроженом становништву са територије града Ужица деле се већ десет дана. Присуствујући данашњој подели пакета на територији Мокре Горе, Биоске и Кремана градоначелник Ужица Тихомир Петковић навео је да је Град Ужице био спреман од самог почетка ванредног стања да помаже социјално најугроженијима захваљујући доброј организацији у Центру за социјални рад, који већ има спискове, и захваљујући сјајној организацији ужичког Црвеног крста.
Наводећи да ће у овој подели прехрамбене и хигијенске пакете добити сви они који тренутно користе социјалну помоћ у граду, самохране мајке и очеви, старачка и самачка домаћинства, њих око 1400, градоначелник Петковић је истакао да ће Град Ужице из свог буџета, али и кроз добру координацију са донаторима обезбедити додатне пакете онима којима помоћ у овој ситуацији буде најнеопходнија.
„Ових дана смо, на њихов предлог, послали и молбу Немачкој организацији за међународну сарадњу (ГИЗ) за 1000 нових пакета. Дакле, биће помоћи у граду Ужицу, потпуно смо спремни да наредних недеља, а ако буде потребе и месеци, изађемо у сусрет социјално најугроженијим и оно што могу да гарантујем Ужичанима је да нико неће доћи у позицију да буде гладан и нико неће бити заборављен свих ових дана“- наводи градоначелник.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.